Anahtar Kelimeler:

Gazilere Destek Ziyareti

Gazilere Destek Ziyareti

 Müftülük Ziyareti

Gaziler haftası dolayısı ile İl Müftülüğü tarafından Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği ziyaret edildi.

Destek Ziyareti

Gaziler Haftası dolayısı ile düzenlenen ziyarette İl Müftü Yardımcısı Tahir Yemenoğlu “Vatan olmadan Millet, Millet olmadan Devlet olmayacağı bilinci ile bu Millet ve bu Devlet sizlere çok şey borçludur. Bu vatanın Şehitler ve siz Gazilerin kanları ile hudutları çizilmiş ve bizlere emanet olarak bırakılmıştır. Yüce Allah Kutsal Kitabımızda “Sizler Allah yolunda öldürülenlere ölüler demeyin, onlar diridirler, fakat siz bunu anlayamazsınız” buyurmuştur.

Destek Açıklamaları

İl Müftülüğü olarak düzenlediğimiz ziyaretimiz vesilesi ile Şehitlerimiz ile Gazilerimizin ahrete irtihal edenlere Yüce Allah’tan Rahmet, hayatlarına devam eden Gazilerimize ömür boyu mutluluk ve esenlikler diler, ailelerine sabırlar dilerim” dedi. Düzenlenen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Dernek başkanı Rıfat Öcal kendilerini her fırsatta yalnız bırakmayarak ziyaret eden ve her zaman yanlarında olan İl Müftülüğüne teşekkür etti. Düzenlenen ziyaret sonrası İl Müftülüğü tarafından Dernek Üyelerinin faydalanacağı dini kitaplar hediye edildi.



  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu