Anahtar Kelimeler:

Cenazeye Katıldılar

Cenazeye Katıldılar

 Çorum`da geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden eğitim gönüllüsü Mustafa Basmacı (71), sevenleri tarafından son yolculuğuna uğurlandı. Törene Kırıkkale Valisi Ali Kolat ve Emniyet Müdürü Kadri Kartal’da katıldı.

Cenaze Töreni Oldu

Çorum`da geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden eğitim gönüllüsü Mustafa Basmacı (71), sevenleri tarafından son yolculuğuna uğurlandı. İskilip ilçesinde yaşayan Basmacı, organ yetmezliği sebebiyle uzun süredir hastalıkla mücadele ediyordu. Evinde aniden rahatsızlanan ve kalp krizi geçiren Mustafa Basmacı, hayatını kaybetti. Anayasa Mahkemesi üyesi Recep Kömürcü ve İskilip Belediye Başkanı Numan Sezer`in öğretmeni, Cihan Haber Ajansı Redakte Servisi Yöneticisi İlhan Basmacı`nın babası olan Mustafa Basmacı için İskilip Ulu Camii`nde cenaze namazı kılındı. Aynı gün hayatını kaybeden Sivas Valisi Zübeyir Kemelek`in babası Doğan Kemelek`in cenaze namazı da aynı camide kılındı.

Geniş Katılım Vardı

Cenaze namazına, Sivas Valisi Zübeyir Kemelek, Çorum Valisi Sabri Başköy, Kırıkkale Valisi Ali Kolat, Çankırı Valisi Vahdettin Özcan, Sivas Tugay Komutanı Tuğgeneral Fatih Celalettin Sağır, Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Faruk Kocacık, Çorum Emniyet Müdürü Halil İbrahim Doğan, Sivas Emniyet Müdürü Selçuk Kızılay, Kırıkkale Emniyet Müdürü Kadir Kartal, İskilip Belediye Başkanı Numan Sezer, İlhan Basmacı`nın mesai arkadaşları, Sivas ve Çorum vali yardımcıları, çeşitli kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.



  • Salı 19 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 23.3 ° / 10.8 ° Güneşli
  • Perşembe 23.4 ° / 12.8 ° Güneşli