Anahtar Kelimeler:

‘11-0 Yapamazsak, Suç Bizdedir'

‘11-0 Yapamazsak,  Suç Bizdedir

AK Parti İl Başkanı Mehmet Demir Cumartesi günü bir basın toplantısı düzenleyerek önemli konulara değindi. Demir, bütün seçimlerin önemli olduğuna işaret ederek, kendi adaylığı ile ilgili olarak; “Genel merkez beni aday gösterirse arada biri var diye aday olmaktan kaçınmam” dedi.

Kesinlikle Suç Bizdedir
Ak Parti İl Başkanı Mehmet Demir yaptığı basın toplantısında bazı açıklamalarda bulundu. Tüm seçimlerin önemli olduğuna işaret eden Demir, “Partimiz için biz hep böyle düşündük. Bütün belediyeleri almaya çalışacağız. Halkımızın desteğiyle inşallah bu olacak. 11-0 yapma gücünü bütün teşkilatımızda görüyoruz. 11 belediye’den 1’inin kaybedersek orada kesinlikle suç bizdedir. Bunun açık yüreklilikle söylüyorum” ifadesinde bulundu.

Müracaatlarımız Bugün İtibariyle Başladı
Kırıkkale’de 839 sandıkta kat görevlilerine kadar belirlediklerini ifade eden Demir, “Biz sokakta 50-60 kişi kuru kalabalıkla siyaset yapmanın bittiğini düşünüyoruz. Temayül bizim çalışmalarımızın bir parçasıdır. Kimse birinci çıktım diye sevinmesin. Beşinci çıktım diye üzülmesin. Aday adaylarımız belirlendikten sonra seçim öncesi seçim yaparak sahaya inip halkımıza soracağız. Adaylık müracaatlarımız bugün itibariyle başladı” diye konuştu.

Muhalefetin Bize Yapacağı Hiçbir Şey Yok
Ak Parti olarak olaylara ben değil de biz olarak baktıklarını kaydeden Demir, “Bunun sonucunda da en iyiyi alacağımıza inanıyorum. İl olarak aylık 95 bin TL gelirimiz var. Yani bize gönderilen bütçe bu. Kimseden hiçbir para talep etmeden, parti binasının kirasını, çalışanların paralarını düzenli olarak ödüyoruz. Ben geldiğimde bu partinin 65 Bin TL borcu vardı. Çok şükür şuan için kimseye borcumuz da yok. Şunu da belirtmek istiyorum. Muhalefetin bize yapacağı hiçbir şey yok. Kimsenin bu partiyi yıpratmaya gücü yok.

Adaylık Müracaatı Yapmadım

Herkesin her yere aday olabileceğini söyleyen Demir, “Biz Çünkü Ak Parti halkın partisidir. Kim kendine güveniyor ise, oy potansiyeline güveniyor ise gelsin aday olsun. Benim adıma konuşulanlara karşılık şunu söylemek isterim. Ben hiçbir yere adaylık müracaatı yapmadım. Bizim partimizde talep etmek doğru bir şey değil. Yalnız bana genel merkez aday ol derse, arada birisi var diye aday olmaktan kaçınmam. Aday olurum. Şunu da eklemek istiyorum. Şu an için Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın oyunun üstüne 1 oy koyacak bir aday göremiyorum. Buna bende dahilim” dedi.
 



  • Pazar 23.7 ° / 13.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 21.5 ° / 12.8 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 21.9 ° / 12.9 ° Güneşli