Anahtar Kelimeler:

Tekin, Stadı Tamamen Yeniletiyor!

Tekin, Stadı Tamamen Yeniletiyor!

Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu üyesi Ergün Tekin, Vali Ali Kolat ile yaptığı görüşme sonrası Kırıkkalespor yöneticileri ile bir araya gelerek tarihi Fikret Karabudak Stadının yeniden organize edilmesi için incelemelerde bulundu.

Vali İle Görüştü
Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu üyesi, iş adamı ve hemşerimiz Ergün Tekin, dün sabah saatlerinde geldiği Kırıkkale’de Vali Ali Kolat ile bir araya gelerek Fikret Karabudak Stadı konusunda görüşme yaptı. Tekin, stadın yenilenmesi konusunda çalışma başlattı.  Ergün Tekin ile Kırıkkalespor Başkanı Metin Karakuş, MKE Destek İşletmesi Müdürü ve Kırıkkalespor Yönetim Kurulu Üyesi Tayyar Pehlivanlı, As Başkanlar Murathan Duruyürek, Ahmet Pehlivanlı ve Genel Kaptan Mahmut Altındağ ile birlikte Fikret Karabudak stadında incelemelerde bulunarak stadın eksik yönlerini tespit ettiler.

70 Günde Tamamlanacak
Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Ergün Tekin, “Fikret Karabudak Stadının ihaleye çıkarılması söz konusu. Bu konuda Futbol Federasyonundan tüm işlemler hazır durumda. Yaklaşık 500 bin TL’lik ihale ile birlikte firma tarafından 70 gün içinde UEFA standartlarında tüm stadın zemini yeni baştan elden geçirilerek hazır hale gelecek. Sentetik olarak yapılacak olan zeminden aynı zamanda amatör takımlarda yararlanabileceklerdir” dedi.

Tekin’e Teşekkür

MKE Kurumu ile Kırıkkalespor olarak 5 yıllık mukavele yapılması ile kısa zamanda çalışmaların başlaması bekleniyor. Bu konuda Başkan Metin Karakuş “Ergün Tekin’e ne kadar teşekkür etsek azdır. Bize gösterdiği yakın ilgiden dolayı teşekkür ederiz. Bir zamanlar Kırıkkalespor’un tarih yazdığı stadına geri dönmesi ile hem manevi hem de maddi olarak takımımıza katkı sağlayacaktır. İnşallah kısa zamanda gerekli evraklar tamamlanır. Birinci planda Fikret Karabudak stadının modern zemine kavuşmasıdır” dedi.
 



  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu