Anahtar Kelimeler:

Eğlence Programı

Eğlence Programı

Üniversite Öğrencileri Ve
İşadamları Birlikte Eğlendi


Kırıkkale Belediyesi, Anadolu Genç İşadamları Derneği (AGİAD) ile Prizma Akademi ve Kariyer Merkezi, Kırıkkale Üniversite öğrencilerini ve işadamlarını bir araya getirdi.


Eğlence Programı
Özel Kızılırmak Lisesi bahçesinde düzenlenen programda Gökmen, söylediği türkülerle öğrenciler güzel bir gün geçirdi. Programda bir konuşma yapan Kırıkkale Vali Yardımcısı Abdullah Aslaner, yapılan öğrencilerin programı ileriki dönemlerde daha iyi anlayacaklarını söyledi. Toplumda bazı yanlışlıkların olduğunu ifade eden Aslaner, “Bazı yanlışlıkları bazıları siyasi, ekonomik, kariyer ve nezaketten söylemeyebilir. Biri çıkar bunu söyler. Söyleyene ise mahallenin delisi derler. Siz mahallenin delisi olun. Söyleyen kişi her zaman takdir görür.” dedi.Kırıkkale Üniversitesi hakkında bilgi veren Kırıkkale Üniversitesi Rektör Yardımcısı Hakan Kocamış, “Öğrenciler olarak üniversitenin bütün imkanlarından yararlanın. Üniversitede 53 tane topluluk var.

Toplumun Geleceğisiniz
Bunlardan birine katılın. Katılmak istemiyorsanız siz bir yeni topluluk kurun. Kesinlikle çıtayı yükseltin. Ulusal programlara seçin ve çıtanız buralarda olsun. İnsanlara diyalog, hoşgörü, saygı ve sevgiyle yaklaşın. Bizlerin 7 gün 24 saat kapımız ve telefonumuz açık. Bizleri rahatsız etmekten çekinmeyin.” dedi.Gençlerle işadamlarını buluşturma ve Kırıkkale şehrine oryantasyonu sağlamak amacıyla program düzenlediklerini açıklayan AGİAD Başkanı Fatih Sarı da “Genç, bir toplumun geleceğidir. Her toplum, kendi geleceğini garanti altına alacak, kendi değerlerini yükseltip, geliştirecek fertler yetiştirmeyi hedef edinir. Yeni yetişen nesiller ruh ve bedence sağlıklı, güçlü ve dinamik bir kişilik geliştirdikleri ölçüde toplumda güç ve kuvvet kazanacaktır.

Planlama Ve Gelecek
Ayrıca, gençlerin eğitimine ve öğretimine çağın gelişen şartlarını da göz önünde bulundurarak önem veren milletler, daima yükselmişler ve dünyada söz sahibi olmuşlardır.” şeklinde konuştu.Sarı, “Netice olarak diyebiliriz ki, insan hayatında gençlik çok önemli bir dönemdir. Çünkü insan, hayatını çoğunlukla bu dönemde öğrendiği bilgiler vasıtasıyla şekillendirir. İşte bu yüzden gençlik, çok kritik ve önemli bir dönemdir. Bu dönemin ihmal edilmesi ve iyi değerlendirilmemesi daha sonraki dönemlerin sıkıntılı geçmesine sebep olabilir. Günümüzün değişen dünya ve hızla gelişen Türkiye`si düşünüldüğünde artık bizim için günümüzü kurtarmanın yeterli olmadığı geleceği planlama ve gelecek nesilleri yetiştirmenin her şeyden önemli olduğu açığa çıkmıştır.

Yenişehir Seçildi
Bu sebeple bir insanın dünyaya gözünü açtığı andan itibaren hayatının her çağında onunla iç içe omuz omuza dayanışma içerisinde olmak toplumu yöneten, yönlendiren herkesin en büyük ödevi ve en önemli hizmettir.” diye konuştu. AGİAD’a bağlı olarak faaliyetlerini yürüten Prizma Akademi ve Kariyer Merkezi’nin Kırıkkale’de faaliyetine başlayalı bir yıla yakın bir zaman olduğunu açıklayan AGİAD Yönetim Kurulu Üyesi Yunus Kandemir ise şöyle konuştu: "Merkezimiz Yahşihan ilçesi Yenişehir Mahallesi`ndedir. Merkez olarak Yenişehri seçilmiştir ve özellikle planlanmıştır.

Geniş Katılım Oldu
Çünkü ilim ve irfan yuvası olan üniversitemizin yerleşkesi o bölgededir. Merkezin ana hedefi üniversite eğitimine yeni başlamış ve devam eden öğrencilerimize akademik sahada, hayatın bütün sahalarında hayatlarını ve kariyerlerinin planlamasını isabetli ve düzgün yapabilme alışkanlığı kazandırmaktır.” Programa Sanayi Odası Başkanı Ekrem Gök, Özel Kızılırmak Eğitim Kurumları Genel Müdürü Hayrettin Kaya, işadamları ve öğrenciler katıldı.
 



  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazartesi 17.4 ° / 8.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 19 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı