Anahtar Kelimeler:

Renkli Görüntüler Yaşandı

Renkli Görüntüler Yaşandı

Gençlik ve Spor bakanlığı, Spor Genel Müdürlüğü tarafından bu yıl 81 ilde 30 Eylül– 6 Ekim 2013 tarihleri arasında kutlanan Amatör Spor Haftası kapsamında Başpınar Stadyumunda güreş müsabakaları ile dart yarışmaları yapıldı.

Yarışmalar Yapıldı

Spor İl Müdürlüğü’nden yarışmalar konusunda şu bilgiler verildi: “Dünya Yürüyüş gününe iştirak edenlere, 30 Eylül 6 Ekim Amatör Spor Haftasını kutlamaları çerçevesinde ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün faaliyetlerini tanıtmak için Başpınar Stadyumunda Güreş Müsabakaları ile dart yarışmaları yapıldı. 40 sporcunun katıldığı ve çeşitli yaş kategorilerde yarışan güreşçilerimiz, çim saha üzerinde rakiplerini yenmek için bütün hünerlerini sergileyerek, izleyen herkesi kendilerine hayran bıraktılar.

Peşrev Gösterisi
İlimizin güreşçilerinden Emrah Kaplan Sayın Valimize Güreş Peşrevi yaparak, Sayın Valimizin beğenisini kazandı. Güreş Müsabakalarının sonunda müsabakalara katılan sporculara Sayın Valimiz ve İlimizin Protokolü katılım belgesi vererek hatıra fotoğrafı çektirdiler. Güreş Müsabakalarının ardından Sayın Valimiz ve İlimizin Protokolü Dart yarışmalarına katıldı. Hedef tahtasını 12’den vurmak için Sayın Valimiz ve İlimizin protokolü birbirleriyle yarıştılar.”
 



  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu