Anahtar Kelimeler:

Sonunda El Atıyorlar!

Sonunda El Atıyorlar!

Bakanlık İfadeye Çağırıyor

Kırıkkale’de başarısız olan Genel Sekreterlik uygulaması nedeniyle Genel Sekreter’in Bakanlığa çağırıldığı konuşuluyor.


Bakanlık Çağırdı
Sağlık alanında çok iyi durumda iken Genel Sekreterlik uygulaması ile başarısız bir konuma gelen Kırıkkale’de Genel Sekreter bakanlığa çağırılıyor. Genel Sekreter’in başarısızlık nedeniyle ifadesine başvurulacağı ileri sürülüyor. Türkiye genelinde 17 ilde uygulamanın başarısız olduğu belirtilirken, en kötü durumdaki ilin de Kırıkkale olduğu iddia ediliyor.

En Başarılı Sektördü
Genel Sekreter Dilek Öztaş’ın yaşanın durumu izah etmesi için Bakanlığa bilgi vereceği konuşuluyor. Sağlık sistemi, personel çalıştırma sistemi ve hastanenin alımları konusunda her şey sıkıntılı. Uygulamadaki başarısızlık yüzünden sistem Kırıkkale’de işlemez hale geldi ve en sorunlu sektör oldu. Halbuki en iyi ve en başarılı sektör sağlık sektörüydü ve örnek gösteriliyordu.

Görevden Alınsın

Bakanlığın Genel Sekreter ve başarısızlığı konusunda ne gibi bir karar alacağı merak konusu. Sağlık çalışanları ve Kırıkkale kamuoyu, yaşanan sıkıntıdan ötürü Genel Sekreter’in görevden alınmasını istiyor. Hatta mümkünse uygulamanın Kırıkkale’den kaldırılması bile öneriliyor. Sonucun ne olacağı merak uyandırıyor.
 



  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazartesi 17.4 ° / 8.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 19 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı