Anahtar Kelimeler:

Hayırlı Bayramlar Dilerim”

  Hayırlı Bayramlar Dilerim”

Kırıkkale Belediye Başkanı Veli Korkmaz, “Kurban Bayramının ilimize. Ülkemize, İslam Alemine ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini diliyorum” dedi.

Korkmaz’dan Bayram Mesajı
Korkmaz, bayramların insanları birbirlerine daha yakın kıldığını belirterek, “Mübarek Kurban Bayramı’na, ülkemiz genelinde olduğu gibi Kırıkkale’mizde de huzur ve güven ortamı içinde birlikte ulaşıyoruz. Karşılıklı saygı ve sevginin, hoşgörünün ve sosyal yardımlaşma duygularının en yoğun olarak yaşandığı bu bayramı milletçe kenetlenerek idrak ediyoruz” dedi. Kurban Bayramı’nın, tüm insanlığa, ülkemize ve Kırıkkale’ye barış, huzur ve mutluluk getirmesini dileyen Korkmaz, mesajını şu sözlerle tamamladı, “Bu duygularla, tüm Kırıkkale halkının, Mübarek Kurban Bayramı’nı içtenlikle kutluyor, sağlık ve mutluluk içinde, nice bayramlara ulaşmalarını diliyorum” dedi.

Hayırlı Bayramlar Diledi
Vatandaşların huzur içerisinde bir bayram geçirmeleri için her türlü tedbiri aldıklarını belirten Kırıkkale Belediye Başkanı Veli  Korkmaz, mesajını şöyle sürdürdü, “Değerli hemşehrilerimizin  huzur ve güven ortamı içinde bayramlarını geçirebilmeleri için, Kırıkkale Belediyesi olarak gereken tüm önlemleri almış bulunmaktayız. Başkan Korkmaz, Kurban Bayramı öncesi Kırıkkale Belediyesi’ne bağlı birimler tarafından gerekli bayram tedbirlerinin alındığını, bayram öncesi ve bayram süresince görev yapacak personelin, vatandaşların bayramı rahat ve güvenli geçirmeleri için çalışacağını söyledi.
 



  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazartesi 17.4 ° / 8.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 19 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı