Anahtar Kelimeler:

Korkmaz Yatırımları Anlattı

Korkmaz Yatırımları Anlattı

Kırıkkale Belediyesi’nde Kalabalık Bir Tören Yapıldı

‘Kırıkkale’nin Her Alanda
Yatırım Potansiyeli Olacak’

Kırıkkale Belediyesi tarafından bayramlaşma töreni düzenlendi. Törene geniş katılım olurken Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay’da yer aldı.

Geniş Katılım Oldu

Törene, Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay`ın yanı sıra; Vali Ali Kolat, Tbmm Milli Savunma Komisyonu Başkanı ve Ak Parti Kırıkkale Milletvekili Oğuz Kağan Köksal, Ak Parti Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can, Ak Parti İl Başkanı Mehmet Demir, Belediye Başkanı Veli Korkmaz, İl Emniyet Müdürü Kadri Kartal ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Korkmaz Yatırımları Anlattı
Belediye Başkanı Veli Korkmaz, burada yaptığı konuşmada, Kırıkkale`ye 2 milyar liralık merkezi yatırım yapıldığını, kentin alacağı bu büyük hizmetlerle cazibe merkezi haline geleceğini söyledi. Müslüman alemi ve Kırıkkale halkının bayramını kutlayan Başkan Korkmaz, şunları söyledi: "İlimiz her alanda alacağı yatırımlar ile büyük yatırım potansiyeline sahip olacak. Sağlık ve eğitim alanında her geçen gün daha da ileriye gidiyoruz.

Çalışmalardan Bahsetti
Yeşil vadi projesinden, Silah ve Mühimmat Osb`ye kadar Kırıkkale`ye büyük yatırımlar yapılacak. İşte bu yatırımlar ile Kırıkkale bir cazibe merkezi haline gelecek. Özellikle Konya-Kırıkkale yol çalışmasında sonlara gelindi. Yüksek Hızlı Tren çalışması tüm hızıyla devam ediyor." Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, çalışmaları yakından takip ettiklerini söyledi ve Kırıkkale’nin değişimine katkı sağladıklarını belirtti.
 



  • Pazar 23.7 ° / 13.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 21.5 ° / 12.8 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 21.9 ° / 12.9 ° Güneşli