Anahtar Kelimeler:

AK Parti Masaya Oturdu

AK Parti Masaya Oturdu

Adaylar
Belirleniyor!

Büyük Sürprizler Olabilir!


AK Parti’de yerel seçim için hazırlıklar sürerken, genel merkezde adayları belirleme çalışması için masaya oturuldu.

Aday Belirleme Çabası
Kırıkkale’de herkes AK Parti’nin il merkezi ve ilçe belediye başkan adaylarının kimler olacağını merakla bekliyor. Önümüzdeki günlerde Başbakan Erdoğan Kırıkkale’ye gelecek. Başbakan’dan önce adayların belirleneceği konuşuluyor. Parti genel merkezinde adayları belirlemeye yönelik çalışma için MYK heyetinin masaya oturduğu konuşuluyor. Kırıkkale adaylarının da 10 güne kadar belirleneceği söyleniyor.

Masada Tartışma Yaşandı

Kırıkkale’de kimi önemli ilçeler ve hatta il için büyük sürprizler olabileceği bile konuşuluyor. Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay’ın bayramlaşma programında söylediği bazı sözler ve kastettiği isimler tartışma konusu oldu. Atalay, il merkezinde ticari yapılaşmaya tepki göstermişti. Bunun bir mesaj olduğu ileri sürülüyor. Öte yandan, adayları belirlemek için bayramlaşmadan sonra yapılan toplantıda bir ilçe adayı için gerginlik yaşandığı da ifade ediliyor. Atalay ve il başkanı arasında bu konuda bazı karşılıklı ifadelerin geçtiği öne sürülüyor.

Temayül Yapılacak
Atalay, Kırıkkale teşkilatının nabzını yoklamış görünüyor. İlçeler içim isim isim tartışma yapıldığı bildiriliyor. Ancak hangi isimlerin gündeme geldiği söylenmiyor. Bu toplantının bir tür temayül olarak kabul edileceği görüşü hakim. Asıl temayülü ise genel merkez yapacak. Kısa bir süre sonra parti yönetimine adaylar konusunda sorular yöneltilecek. Anketler ve bunlar bir araya getirilerek adaylar belirlenecek.
 



  • Cuma 26.5 ° / 14.3 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli