Anahtar Kelimeler:

Hasar Paraları Ödenmedi Mi?

Hasar Paraları Ödenmedi Mi?

Kırıkkale`de Hasandede beldesinde bulunan barut deposunda 20 Ağustos tarihinde meydana gelen patlamanın ardından hasarların ödenmediği bildirildi.

Hasar Parasına Açıklama
CHP Merkez İlçe Başkanı Kemal Olcay, Hasandedelilerin patlamada meydana gelen hasarların karşılanmamasıyla birlikte kış mevsimine girilen günlerde zor anlar yaşadığını ifade etti. Konuyla ilgili açıklama yapan Olcay, `Hasandede halkı kaderine terk edildi." ifadesini kullandı. Patlamanın ardından maddi hasarların karşılanacağını beyan eden hükümet yetkililerinin henüz somut bir girişimde bulunmadığını ifade eden Olcay, "Evleri ve işyerleri hasar gören vatandaşlar, hasarı kendileri karşılayıp faturalandırdı. Ardından devletten cevap beklemeye başladı.

Yaralar Sarılacaktı
Patlamanın üzerinden aylar geçmiş olmasına rağmen henüz bir adım atılmadı. Bu da Hasandede`nin kendi kaderine terk edildiğini gösteriyor. Patlama günü olay yerinde bulunan hükümet yetkilileri yaraların hemen sarılacağını söylemişti." diye konuştu. CHP Merkez İlçe Başkanı Olcay, Hasandede halkının bu mağduriyetlerinin dile getirilmesi için kendilerine ulaştığını belirterek, "Patlama ile manevi olarak zarar gören Hasandede halkı maddi hasarlarının da karşılanmamasıyla birlikte tam bir mağduriyet içerisinde." şeklinde konuştu.
 



  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli
  • Salı 29.4 ° / 18.3 ° Güneşli