Anahtar Kelimeler:

Mitingi Gibi Açıklama

Mitingi Gibi Açıklama

Yahşihan’da Cumartesi günü düzenlenen bir törenle Belediye Başkanı Ahmet Sungur, belediyeye tekrar adaylığı için başvurusunu yaptı.

Yahşihan’da Program

Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur, Cumartesi günü AK Parti İlçe Başkanlığı’na adaylığı için müracaatta bulundu. Bu amaçla gerçekleştirilen program miting havasına dönüştü. İlçe halkı Sungur’a tam anlamıyla destek olurken, meydanda gerçekleştirilen programda bir konuşma yapan Ahmet Sungur, herkese teşekkür etti ve gösterilen ilginin kendilerini onurlandırdığını söyledi.

Geniş Katılım Oldu

Programa ilçe sakinleri, AK Parti yöneticileri, belediye yetkilileri, aralarında Esnaf Sanatkarlar ve Odalar Birliği Başkanı Süleyman Köstekli, Şoförler Odası Başkanı Cemil Bora, Servisçiler Odası Başkanı Behzat Yerlikaya, Minibüsçüler Odası Başkanı Güven Ceylan, Kahvehaneciler Odası Başkanı Adnan Çatalok’un da yer aldığı çok sayıda esnaf temsilcileri de katıldı. AK Parti yönetiminden de üç ayrı ismin programa iştirak ettiği gözlendi.

Halkı Selamlayarak Yürüdü
Sungur Belediye binasından kalabalık bir toplulukla partinin ilçe binasına halkı selamlayarak yürüdü ve müracaatını yaptı. Burada kısa bir konuşma gerçekleştiren Sungur, başvurunun hayırlı olmasını diledi. Sungur daha sonra balkondan ilçe halkını selamladı. Ardından meydanda kendisini bekleyenlere seslenmek üzere meydana gelen Sungur, alkışlar ve tezahüratlar eşliğinde coşkulu bir konuşma yaptı.

Herkese Teşekkür Etti

Yahşihan ilçe Belediye Başkanı Ahmet Sungur, çalışma aşklarından hiçbir şeyin değişmediği, sadece saçlarına biraz ak düştüğünü söyledi. İlçe meydanında toplanan halka hitap eden Sungur, göreve geldikleri günden itibaren gecelerini gündüzlerine katarak çalıştıklarını belirterek, kendisine ve belediye meclisi üyelerine destek olan ilçe halkına teşekkür etti.

İnancımız Tamdı

İlçenin sorunlarını bildiklerini ve çözüm önerileri hakkında halka danışarak işleri yaptıklarını ifade eden Sungur, şöyle konuştu: "İlçenin daha modern hale getirilmesinin yanı sıra yaşanılabilir bir Yahşihan hedefi doğrultusunda çalışma yürüttük. İlçemizin çehresi değişti, kentin yıldızı durumuna geldi. Çalışma aşkımızdan hiçbir şey değişmedi değişen sadece saçlarımız biraz aklar düştü. Ancak, halkımıza inancımız, halkımızın bize olan inancı hiç değişmedi. Ne zaman zor durumda kalsak halkımız bizi bağrına bastı.

Halkımızla Başardık
Bugün burada aday adaylığı için başvuruda bulunmaya geldik, görüyorum ki binlerce kişi bizi bekliyor. Tüm ilçe halkına ve bizlere destek olanlara teşekkür ediyorum. Allah razı olsun. Biz her zaman doğrunun yanında olduk. 2009 yılında teslim aldığımız belediye dar bir kalıbın içine sıkışmıştı şimdi Yahşihan adından söz ettiren bir ilçe konuma gelmiştir. 9 bin 500 olarak aldığımız ilçeyi şuan 14 bin 600 gibi bir nüfusa getirdik. Bunu halkımızla birlikte başardık."

Eşini De Çağırdı

Sungur konuşmasını tamamladıktan sonra eşini de yanına çağırdı. Eşi ile birlikte halkı selamlayan Sungur, “Her güçlü erkeğin yanında mutlaka eşi vardır” dedi. Sungur, belediye meclis üyelerini de kürsüye çağırarak bütün kararları birlikte aldıklarını söyledi ve onlara bir alkış istedi. Daha sonra belediye binasına coşkulu kalabalığın alkışları ile yürüyen Sungur, burada tebrikleri kabul etti.
 



  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli
  • Salı 29.4 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Çarşamba 29.5 ° / 19.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı