Anahtar Kelimeler:

Renkli bir resepsiyon

Renkli bir resepsiyon

Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla Kırıkkale Valiliği tarafından Tüpraş Sosyal Tesisleri’nde Cumhuriyet Resepsiyonu verildi. Resepsiyona ilgi ve katılım yüksek oldu.

Geniş katılım oldu

Resepsiyona Vali Ali Kolat ve eşi İlksen Kolat, Garnizon Komutan Vekili Albay Zahit Kaplan ve eşi ile Belediye Başkanı Veli Korkmaz başta olmak üzere adli, askeri ve idari personel, il müdürleri, davetliler, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, şehit yakınları ve gazilerimiz ile basın mensuplarımız katıldı. Renkli görüntülerin yaşandığı resepsiyon geç saatlere kadar devam etti.

Türkiye iyi noktada

Vali Kolat, resepsiyonda yaptığı konuşmada, “Bu resepsiyonlar genelde şehrin eşrafıyla, bürokratını, özel sektör kesimini, sivil toplum kuruluşlarını bir araya getirmek tanıştırmak kaynaştırmak bir sevgi hali oluşturmaktır. Maksadımız bu. Bu vesileyle hepinize teşekkür ediyorum katıldınız sağolun. Bu günlere bizi kavuşturan başta Büyük Atatürk olmak üzere silah arkadaşlarına emeği geçenlere ve 90 yıl süreyle bugünlere getirenlere şükran borçluyuz. Tabi ki başta Rabbimize hamd olsun. 90 yıl süreyle geriye baktığımızda gerçekten Türkiyemiz iyi noktadadır. Bu konuda emeği geçenlere teşekkür ediyorum.

Herkese teşekkür etti
Ülkemiz gerçekten de çok güzel günler geçiriyor. Güzellikleri yaşıyor. Güzel yatırımlar görüyoruz. Demokrasimizde insanlık anlayışımızda zaten geçmişten gelen bir hoşgörümüz var. Her geçen gün pekişerek arttığını görüyoruz. Ve bu günde hakikaten iki kıtayı birleştiren Marmaray gibi çok güzel eserler ortaya çıkmasında da Hükümetimizin çok güzel katkıları oluyor. Güzel eserler ortaya çıkıyor. Bu vesileyle hepimizin ve gençlerimizin daha güzel günlere erişmesi dileğiyle hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

10. Yıl Marşı çalındı

Resepsiyon süresi içerisinde Vali Ali Kolat ve İlksen Kolat masaları tek tek gezerek davetlilerle bir süre sohbet etti ve günün anısına fotoğraf çektirdi. Resepsiyonda KÜ Güzel Sanatlar Fakültesi ile Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri müzik dinletisi sundular. Resepsiyon daha sonra 10. Yıl Marşı’nın toplu söylenmesiyle sona erdi.
 



  • Salı 29.4 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Çarşamba 29.5 ° / 19.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 30.7 ° / 19 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı