Anahtar Kelimeler:

‘İlçeme Hizmetkar Olmaya Geldim'

‘İlçeme Hizmetkar Olmaya Geldim

Bahşılı eski belediye başkanı Mehmet Dönmez, AK Parti’den Bahşılı Belediyesi’ne başkanlık için aday adaylığı müracaatında bulundu.

Partimize Hoş Geldi

Kalabalık bir toplulukla AK Parti İl Başkanlığı’na gelen Mehmet Dönmez, müracaat dilekçesini İl Başkanı Mehmet Demir’e verdi. Müracaat toplantısında bir açıklama yapan İl Başkanı Mehmet Demir, “Geçmişin altın çocuğu, bugünün Mehmet abisi partimize hoş geldi. Mehmet abiyi yakından tanıyoruz. Daha önce başkanlık yaptı. Güzel hizmetleri oldu. Daha da olacağına inanıyoruz. Kendisine teşekkür ediyor, hayırlı olsun dileklerimizi iletiyoruz” dedi.

Çağırdılar Geldik
Başkan aday adayı Mehmet Dönmez ise, “Rahmetli Turgut Özal sayesinde ilçe yaptığımız Bahşılımıza aday adayı oluyorum. Hemşehrilerimin desteğiyle aday oluyorum. AK Parti istedi, halkımız istedi geldik. 2004’te başkanken, AK Parti’den aday olamazsam, başka bir partiden aday olup olmayacağım soruluyordu. Aday olmayacağımı ve aday olana da oy vereceğimi söyledim. Vekiller yine çağırdılar, halk çağırdı ki geldim.

Sizlere Güveniyorum

Bahşılı’ya çok mega ve çılgın projelerle aday oluyorum. Bu son adaylığım. Bir daha aday olmayı düşünmüyorum. Allah kısmet ederse torbayı yüzde 70’le bağlayıp gelirim. Ben Başbakanımızın sözüne güveniyorum. İl teşkilatıma, ilçe teşkilatıma, Bahşılılı hemşehrilerime güveniyorum. İlçemize hizmetkar olmaya geliyorum, başkan olmaya değil” dedi.
 



  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli