Anahtar Kelimeler:

‘Biz Hizmete Talibiz'

‘Biz Hizmete Talibiz


Kırıkkale’nin tanınmış simalarından biri olan Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü Şube Müdürü, basın ve sendika camiasının önemli ismi Seyfettin Çetiner Sulakyurt Belediye Başkanlığı için aday adaylığı müracaatında bulundu.


Müracaatını Yaptı
Kalabalık bir toplulukla dün ilçeye giden Seyfettin Çetiner, önce ilçe halkını ve esnafları ziyaret etti. Bir süre vatandaşlar ile görüşen ve büyük ilgi gören Seyfettin Çetiner, AK Parti Sulakyurt İlçe Başkanlığına giderek müracaat dilekçesini verdi. Çetiner, burada yaptığı açıklamada “Tüm kalbimle söylüyorum ki, biz hizmete, yeniliğe, değişime, dönüşüme talibiz” dedi.

Projelerimiz Çok
Çetiner, “İyi niyetle, samimiyetle, doğup büyüdüğüm memleketime hizmet etme adına AK Parti’den belediye başkanlığına aday adayı oldum. Çünkü memleketimize dair hayallerimiz vardı. Allah bize adaylığı ve sonrasını nasip ederse h9ayal ettiğimiz projelerimizi gerçekleştirmek için çalışacağız. İlçemizse dair bir çok projemiz bulunuyor” diye konuştu.

Kaymakam Ziyareti

Beraberindeki kalabalıkla Cuma Namazı’nı Şeyh Şami Türbesi’nin yanındaki camide kılan Seyfettin Çetiner, daha sonra ilçe kaymakamı Harun Kazez’i makamında ziyaret ederek hem tanıştı ve hem de bir süre sohbet etti. Kazez, Çetiner’e hayırlı olsun dileklerini iletti. Çetiner, bir süre bir kahvehanede oturarak hem vatandaşlarla sohbet etti ve hem de onları dinledi.
 



  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu