Anahtar Kelimeler:

‘Gece Gündüz Çalışacağız'

‘Gece Gündüz Çalışacağız

İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Saygılı Kırıkkale Belediye Başkanlığı için aday adaylığı resmi başvurusunu gerçekleştirdi. Saygılı başvuru esnasında yaptığı açıklamada herkesin hesap yaptığını ancak Allah’ın hesabının olacağını söyledi.

Teşekkür Etti

İl Genel Meclisi Başkanı ve YKM Kırıkkale mağazası sahibi Mehmet Saygılı bürosunda yaklaşık 300 kişi ile birlikte başvuru için Zafer Caddesinden yürüyerek parti İl binasına geldi. Geçtiğimiz günlerde annesini kaybeden Saygılı’nın bu nedenle kimseye haber vermeden bu açıklamayı yapmayı planladıklarını ancak yoğun vatandaş teveccühünden dolayı öncelikle tüm katılımcılara teşekkür etti.

Herkes Hesap Yapar Allah’ın Hesabı Olur

Saygılı Parti il binasında İl Başkan Yardımcısı Mehmet Erdemir karşıladı. Erdem Saygılı’ya hayırlı olsun temennisinde bulunarak, teşekkür etti. Mehmet Saygılı ise parti binasında yaptığı açıklamada, İl Başkanı Mehmet Demir’in her zaman bir sözü olduğunu hatırlatarak, Ak Parti’den aday olmanın zor olduğunu kazanmanın kolay olduğunu ifade etti. Saygılı sözlerine ek olarak; “Bu hizmet yarışında bizde varız. Herkes hesap yapar Allah’ın hesabı olur” ifadesinde bulundu.

Karınca Gibi Gece Gündüz Çalışacağız
Saygılı açıklamanın devamında, “Partimizin Belediye Başkanlığı seçiminde aldığı oydan daha fazla oy alacağımıza canı gönülden inanıyoruz. Kırıkkale’yi marka şehir yapmak için elimizden geleni yapacağız. Çalışmalarımız gece gündüz devam edecek” dedi. Saygılı ünlü yazar Necip Fazıl Kısakürek’ten bir söz örneği vererek şunları söyledi; “Dev bir işi başarmak için karınca gibi çalışmak lazımdır. İnşallah bizde gece gündüz karınca gibi çalışacağız” dedi. Saygılı’nın dost ve arkadaşları teker teker tebrik ederek, hayırlı olsun temennilerinde bulundular.
 



  • Perşembe 23.4 ° / 12.8 ° Güneşli
  • Cuma 25.1 ° / 14.6 ° Güneşli
  • Cumartesi 17.2 ° / 14.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu