Anahtar Kelimeler:

Dağdelen halkla birlikte

Dağdelen halkla birlikte

Siyasetin hız kazandığı bu günlerde Kırıkkale Belediye Başkanlığına aday adayı olan Nuh Dağdelen esnaf ziyaretinde bulundu.


Sizlerle birlikte olacağım
Beraberinde partililer ile birlikte ziyarette bulunan Nuh Dağdelen önce esnafları ziyaret ederek halkla birlikte olacağı sözünü verdi. Çok sayıda esnafı ziyaret ederek halkın içinde olduğunu belirten “Ben seçilmeden önce nasıl sizlerle birlikteysem seçildikten sonrada sizlerle hep birlikte olacağım. Sizden kopuk çalışmayacağım” dedi.

Kapım açık olacak
Nuh Dağdelen esnaflarla yapmış olduğu ziyarete “Kapım sonuna kadar açık olacak, vatandaşım bize geldiğinde kapalı kapı ile karşılaşmayacak. Herkes hak ettiği derede karşılanacak ve ağırlanacak, sorunlarımıza çözümü halkımız ile birlikte bulacağız” şeklinde konuştu.

Ziyaretler devam edecek
Daha sonra cumartesi pazarına giderek pazarcı esnafı ile kucaklaşan Dağdelen’in bu ziyaretinden esnafta çok memnun olduğunu belirterek bizimle seçim öncesi değil her daim olun dileğinde bulundu. Kırıkkale Belediye Başkanlığı aday adayı olan Nuh Dağdelen seri ziyaretleri devam ederek halkın içinde olmaya devam edeceğini belirtti.
 



  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı