Anahtar Kelimeler:

Sakallı da müracaatını yaptı

Sakallı da müracaatını yaptı

Sessiz sedasız biçimde…
Sakallı da müracaatını yaptı


Keskin Belediye Başkanı Bayram Sakallı’da tekrar aday ve başkan olabilmek için müracaatını yaptı. Sakallı müracaatı ilçe başkanlığına gerçekleştirdi.

Sakallı dilekçesini verdi
Keskin Belediye Başkanı Doç. Bayram Sakallı belediye başkanlığı için tekrar adaylık düşünüyor. Başkan Sakallı adaylık müracaatını önceki hafta AK Parti Keskin ilçe başkanlığına yaptı. Keskin için görev süresi boyunca elinden gelen tüm çabayı gösterdiğini ifade eden Sakallı, bundan sonra da başkan seçilmesi halinde çalışmaya devam edeceğini belirtti.

Çalışmalarını anlattı
Sakallı, Sulu Mağara, tarihi konak ve meydan düzenlemesi gibi çalışmalarla Keskin’i cazibe merkezi haline getirme gayreti içinde olduklarını belirtti. Bu çalışmaların büyük ölçüde tamamlandığını ifade eden Sakallı, bundan sonra buraları Keskin’e ve turizme kazandırma gayreti içinde olacaklarını belirtti. Başkan Sakallı, ilçede bunların yanı sıra bir çok çalışmanın da gerçekleştirildiğini sözlerine ekledi.

Basından kaçıyor mu?
Sakallı müracaatını yaparken, ilçe halkı ise buna tepki gösterdi. İlçenin durumunun ortada olduğunu söyleyen bir çok kişi, Sakallı’nın tekrar aday adayı olmasına çok şaşırdıklarını belirttiler. Sakallı’nın hiçbir basın mensubuna haber vermeden aday adaylığı müracaatı yaptığı gözlendi. Bu durum da, gazetecilerden kaçtığına yorumlandı.
 



  • Cuma 25.1 ° / 14.6 ° Güneşli
  • Cumartesi 17.2 ° / 14.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 23.7 ° / 13.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı