Anahtar Kelimeler:

Kaptı ama kaçamadı!

Kaptı ama kaçamadı!

Kırıkkale`de bir dinlenme tesisinde kapkaççılık yaptığı iddia edilen şüpheli, Irmak Jandarma Karakolu`nda bulunan Plaka Tanıma Sistemi (PTS) sayesinde kısa sürede yakalandı.

PTS ile yakalandı
Kırıkkale`de bir dinlenme tesisinde kapkaççılık yaptığı iddia edilen şüpheli, Irmak Jandarma Karakolu`nda bulunan Plaka Tanıma Sistemi (PTS) sayesinde kısa sürede yakalandı. Adliyeye çıkartılan zanlı tutuklanarak Delice Kapalı Cezaevi`ne gönderildi. İddiaya göre Ercan M. (25) adlı zanlı, 06...2945 plakalı aracıyla Ankara`nın Elmadağ ilçesi ile Hasanoğlan beldesinde bir benzin istasyonu ve bir fabrikanın oto parkında bulunan araçlardan hırsızlık gerçekleştirdi. Emniyet güçleri tarafından yakalanan zanlı adliyeye çıkartıldı.

Cezaevine gönderildi
Burada Denetimli Serbestlik Yasası`ndan yararlanan zanlı, Kırıkkale`de bir dinlenme tesisine geldi. Zanlı, burada A.Ç. adlı yolcunun aracının camlarını kırarak 10 bin lira değerinde ziynet eşyasını alarak kayıplara karıştı. Olayın jandarmaya haber verilmesi üzerine, Irmak Jandarma Karakolu Timleri PTS`den şüpheliye ait aracın plakasını ve gidiş yönünü tespit etti. Kırıkkale Emniyeti`yle irtibata geçen jandarma timleri, Ercan M.`yi kısa sürede yakaladı. Adliyeye çıkartılan M., tutuklanarak Delice Kapalı Cezaevi`ne gönderildi.
 



  • Perşembe 23.4 ° / 12.8 ° Güneşli
  • Cuma 25.1 ° / 14.6 ° Güneşli
  • Cumartesi 17.2 ° / 14.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu