Anahtar Kelimeler:

Vali incelemede bulundu

Vali incelemede bulundu

Fabrikaları gezdiler


Kırıkkale Valisi Ali Kolat, Bahşılı ilçe Kaymakamı Harun Ersin Polat`ı makamında ziyaret etti. İlçeye yapılan yatırımları ve yatırımcı kuruluşları ziyaret etti.


Vali ziyareti
Vali Kolat, Kaymakamlık makamında yaptığı açıklamada,  kentte ve ilçelere yapılan yatırımlarla göç veren değil, göç alan il olacaklarını belirterek, Bahşılı ilçesine yatırımcıların gelmesinin ve fabrikaların kurulmasının kendilerini mutlu ettiğini söyledi. Kaymakamlık ziyaretinin ardından Vali Kolat ve beraberindekiler, fabrikaları gezdi.

Fabrika ziyaretleri
İlçede kurulu, iki tekstil fabrikasını da ziyaret eden Vali Kolat, fabrikaların kurulmasının önemli bir yatırım kaynağı olduğunu bildirdi.  İlçede inşaatı süren demir çelik fabrikasını da ziyaret eden Vali Kolat,  24 bin metrekare alan üzerine kurulan fabrikanın kısa süre içerisinde faaliyete geçmesinin beklendiğini belirtti. Kırıkkale ve ilçelerinin aldığı yatırımlarla ekonomiye büyük katkı sağlayacağını ifade eden Vali Kolat, şöyle konuştu:

Vali bilgi verdi
"Silah Organize Sanayi Bölgesi`nin devreye girmesiyle birlikte ekonomiye ciddi bir katkı sağlanacaktır. Göç veren değil, göç alan bir il olacağız. Her anlamda Kırıkkale`de ciddi bir potansiyel var. Bu sektörlerde ciddi bir emekli potansiyeli var. Bu potansiyelin değerlendirmesi amacıyla, bu işletmelerin hazır ve yetişmiş elemanlar açısından ciddi bir oluşum söz konusu."
 



  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli
  • Salı 29.4 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Çarşamba 29.5 ° / 19.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı