Anahtar Kelimeler:

MHP startı verdi Ben” yok, biz” var…

  MHP startı verdi  Ben” yok,  biz” var…

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kırıkkale İl Başkanlığı bir basın toplantısı düzenleyerek İl, İlçe ve Belde Belediye Başkan Adaylarını tanıttı.

Basınla buluştular
MHP Kırıkkale İl Teşkilatı tarafından bir restoranda kahvaltılı basın toplantısı düzenlendi. Toplantıda, İl Başkanı Seyit Ahmet Göçer bir konuşma yaparak İl, İlçe ve Belde Belediye Başkan adaylarını tanıttı. Toplantıda daha sonra sözalan MHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mustafa Pekdoğan, 30 Martta yapılacak olan yerel seçimlerde Kırıkkale Belediye Başkanlığını almanın önemli olduğunu, çalışmaları da ekip olarak yürüteceklerini ifade etti.

Ekip çalışması solacak
Ekip çalışması ile belediye çalışmalarının daha basit ve kolay olacağına inandığını kaydeden Pekdoğan; “Önemli olan Belediye`yi 30 Martta almak diye düşünüyorum. Vebalin en ağırını, yükün en ağrını şu andan itibaren şahsım olarak omuzladığımı düşünüyorum. Her ne kadar kendi adıma omuzlasam da bu işin tek kişi ile yada tek zihniyetle yürüyeceği kantinde değilim. Hep birlikte olduğumuz zaman bu işin çok daha basit ve çok daha kolay olacağına canı gönülden inanıyorum.

Ortak kararlar çıkacak
Bu zamana kadar emek sarf eden arkadaşlarımın mutlaka emeklerinden istifade edeceğimi söylüyorum. Sadece benim çalışma programım içerisindeki projelerin belki Kırıkkale için yeterli olmadığını, benim düşünemediğim diğer aday adayı olan arkadaşlarımın projelerinde yer alan düşünceleri de, yani kısacası sadece Pekdoğan değil, dokuz arkadaşımızın ortak bilgileriyle ortak kararlarıyla bir değer çıkartmaya gayret ediyoruz” şeklinde konuştu.
 



  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu