Anahtar Kelimeler:

Tehlikeli Bir Artış Var”

 Tehlikeli Bir Artış Var”

Kırıkkale Belediye Meclisi Kasım ayı olağan meclis toplantısını gerçekleştirdi. Düzenlenen toplantıya Belediye Başkanı Veli Korkmaz başkanlık ederek, gün geçtikçe sayısı artan düğün salonları ile ilgili uyarılarda bulundu. Korkmaz yatırımcıya Salonların sayısının arttığını bu yönde yapılacak yatırımların iyi değerlendirilerek yapılmasını istedi.

5 Madde Karara Bağlandı
Kırıkkale Belediyesi Kasım ayı olağan meclis toplantısını gerçekleştirdi. 5 maddenin oylandığı toplantıda meclis üyeleri oy birliği ile maddeleri kabul etti. Toplantıda 2014 mali yılı Belediye tarifelerinin komisyona havale edilmesi, 2014 Mali yılı Belediye bütçe tasarısının komisyona havale edilmesi, eğitim bölgesi danışma kuruluna üye belirlenmesi hususunun görüşülmesi, komisyondan gelecek imar plan tadilatlarının görüşülmesi, imar plan tadilat taleplerinin imar tadilat komisyonuna havale edilmesi konuları karara bağlandı.

Tehlikeli Bir Artış Var
Kırıkkale Belediye Başkanı Veli Korkmaz toplantıda bazı önemli açıklamalar yaptı. Belediye bütçesinin 100 Milyon TL’yi geçeceğini söyledi. Korkmaz ayrıca düğün salonları ile alakalı yaptığı açıklamada, düğün salonlarının şuan için 20 olduğunu ve başvuru ve tapular ile birlikte bu sayının 30’u bulacağını belirtti. Korkmaz tehlikeli bir artışın olduğuna işaret ederek, yatırımcıları bu yönde uyardı.

Kar Edemeyebilirler
Başkan Korkmaz, “Düğün salonlarının sayısı çok sayıda olmaya başladı. Bu yüzden hemşerilerimiz yatırım konusunda buna dikkat etmelidir. Çünkü belli bir sayıdan sonra kar etmek mümkün olmayabilir. Yapılacak yatırımlar düğün salonu yerine spor faaliyetlerinin yapıldığı sosyal manada arttırılmalıdır. Çünkü düğün salonu sayısı 30 geçtiği takdirde yatırımcı zor duruma düşebilir” dedi.

 



  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu