Anahtar Kelimeler:

O Habere Açıklama Geldi

O Habere Açıklama Geldi

Bakın ne diyorlar!

Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi, "Cenazedeki altın dişler hastanede kayboldu iddiası" haberiyle ilgili açıklama yaptı.

Açıklama yaptılar

Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi, "Cenazedeki altın dişler hastanede kayboldu iddiası" haberiyle ilgili açıklama yaptı. Yapılan açıklamada, dijital dosyaların incelendiği, hastanın üst çenesinde metal (altın) diş veya dişlerin görülmediği bildirildi. "Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde ölen bir vatandaşın dört adet kaplama altın dişinin sonradan yerinde olmadığı ortaya çıktı" şeklindeki haberle ilgili inceleme başlatan Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi yazılı bir açıklama yaparak iddiaları yalanladı. Yapılan açıklamada, hasta yakınları ile görüşüldüğü, hasta yakınlarının merhumun üst çenede bulunan 4 altın dişin olmadığını iddia ettikleri ve bunun üzerine hastane kayıtlarında bulunan dijital ortamdaki dosyaların incelendiği bildirildi.

Yalanladılar!
Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Ameliyathane Koordinatörü Doç. Dr. Berkant Özpolat tarafından yapılan açıklamada şöyle denildi: "Hastanın acil servise başvurduğunda çekilen akciğer grafisinde tesadüfen çene kısmında görüntülendiği görülmektedir. Bu grafinin yorumunu yaptırmak ve kesin bilgi alabilmek maksadı ile diş hekimliği fakültesi radyodiyagnostik kliniğine konsüle edilmiştir. Yapılan incelemede sağ alt çenede, 42, 43 ve 44 nolu dişlerde 3 üyeli metal köprü olduğu ve üst çenede herhangi bir metal görünümü olmadığı tespit edilmiştir. Dolayısıyla hastanın üst çenesinde metal bir opasite diğer bir söylemle üst çenede metal (altın) diş veya dişler görülmemektedir.”
 



  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu