Anahtar Kelimeler:

Hata Olabilir… Ama Hatır Asla Olmayacak!”

 Hata Olabilir… Ama Hatır Asla Olmayacak!”

Ak Parti İl Başkanı Mehmet Demir:

“Hata Olabilir…
Ama Hatır Asla Olmayacak!”

“Her Göreve Razıyım”

Anket Ve Temayül Öncesi Dikkat Çekti!



Sitemizi ziyaret eden AK Parti İl Başkanı Mehmet Demir, aday belirleme sürecine yönelik çok dikkat çekici açıklamalarda bulundu.

Temayül İçin Hazırlık

AK Parti yöneticileriyle birlikte Haberkale’yi ziyaret eden ve sitemizin İmtiyaz Sahibi Murat Tanır ile bir süre görüşen Mehmet Demir, aday belirleme sürecinde anketler ve temayül öncesi çok dikkat çekici açıklamalar yaptı. Temayülün bu hafta sonu yapılacağını belirten Mehmet Demir, “Bu hafta sonu temayülümüzü yapacağız. Tüm teşkilatlarımız temayül için hazır durumda ve görev alacaklar” dedi.

Başka Biri De Aday Olabilir

Sorunsuz bir temayül için hazırlık yaptıklarını belirten Mehmet Demir, temayülün Çiçek Düğün Salonu’nda hafta sonu gerçekleştirileceğini belirtti. Aday belirleme sürecine değinen Mehmet Demir, “Belediye başkan adaylarını, sayın Başbakan Yardımcımız Beşir Atalay’ın da belirttiği gibi genel merkezimiz belirleyecek. Genel merkez kimi uygun görürse o aday olacak. Şu anda başvuruda bulunmamış bir kişi bile aday olabilir.

Hatır Asla Olmayacak

Biz il başkanlığı olarak tüm aday adaylarına eşit mesafedeyiz. Biz her zaman olduğu gibi bugün de partimizin yanındayız. Partimiz bize nerede görev verirse biz orada oluruz. Bu süreçte aday belirlenirken şunu söylemek istiyorum, kesinlikle hatır olmayacak. Hata belki olacak ama hatır asla olmayacak. Tüm kamuoyuna bu konuda net ifadelerle konuşuyorum” dedi ve temayülün herkes için hayırlı geçmesini diledi.
 



  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazartesi 17.4 ° / 8.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 19 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı