Anahtar Kelimeler:

818 Araç Dezenfekte Ediliyor.

818 Araç Dezenfekte Ediliyor.

Kırıkkale Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından şehrimizde bulunan toplu taşıma araçları dezenfekte ediliyor. Bu kapsamda 818 Toplu Taşıma Araçlarında çalışma başladı.

İlaçlama Yapıldı
Havaların soğumasıyla salgın hastalıklarının artması nedeniyle her yıl olduğu gibi bu yılda mikroorganizmalara karşı dezenfektan çalışmaları başladı. Camii okul ve resmi kurumlarda yapılan dezenfekte çalışmaları şimdi ise toplu taşıma araçlarında devam ediyor. Kırıkkale Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler Bahçelievler Kapalı Pazarı ve Ardiyeciler sitesindeki Trafik Zabıta Karakolu önünde iki noktada çalışmaları sürdürüyorlar. Bu çalışma sayesinde toplu taşıma araçlarını kullanan vatandaşlarımız salgın ve bulaşıcı hastalıklara karşı korunuyor. Ayrıca araçların hijyenik olması sağlanıyor.

Korkmaz Bilgi Verdi
Kırıkkale Belediye Başkanı Veli Korkmaz, konu hakkında yaptığı açıklamada halkımızın ortak kullandığı alanlar camiler ve okullar ilaçlandığını 348 servis aracı ve 470 Minibüs Toplam 818 Toplu Taşıma araçları salgın hastalıklara karşı dezenfekte edildiğini söyledi. Dezenfektan çalışmalarını yakından takip eden Minibüsçüler Odası Başkanı Güven Ceylan ve Servisçiler Odası yetkilileri de çalışmadan duydukları memnuniyeti dile getirdiler. Oda temsilcileri Belediye yönetimine de teşekkür ettiler.
 



  • Perşembe 23.4 ° / 16.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu