Anahtar Kelimeler:

AK Parti'de Temayül Hazırlığı

AK Parti

60 kişinin il merkezi, ilçeler ve beldeler için aday adayı olduğu AK Parti’de hafta sonu temayül yoklaması yapılacak. Temayül için hazırlıklar sürüyor.


11 Yer İçin Sandık Var

Yerel seçim hazırlıkları devam ederken, AK Parti, adaylarını belirlemek için aday adaylarına yönelik temayül yoklaması yapacak. Partinin temayül çalışması hafta sonu Çiçek Düğün Salonu’nda yapılıyor. Bununla ilgili hazırlıklar devam ediyor. Temayül yoklaması il merkezi, ilçeler ve beldeler için ayrı ayrı gerçekleştirilecek. Her bölge için ayrı bir sandık kurulacak.

Nasıl Yapılacak?
İl yönetimindekiler il merkezi için tüm teşkilatlarıyla, ilçeler için ilçe yönetimi, beldeler için de belde yönetimi oy kullanacak. Temayülde 5 soruya cevap verilecek bir de aday önerisi yazılarak yoklama kağıdı zarfa konup sandığa atılacak. Mevcut başkanlar için durum analizi teşkil eden yoklamada dört soru başkanın durumu, çalışmaları ile ilgili, son soru ise bir başka isim önerisine yönelik olacak.

Genel Merkezi Gidecek

17 Kasım tarihlerinde gerçekleştirilecek olan temayül için genel merkezden bir ekip görevlendirildi. Ekip Kırıkkale’ye gelerek çalışmayı yürütecek. Oylar kullanıldıktan sonra hiç açılmadan torbalanarak genel merkeze götürülecek. Değerlendirme genel merkezde yapılacak. Sonuçlar da açıklanmayacak. Bu arada, genel merkezin adayları belirlemek için anketler yaptırdığı da gözleniyor. Anket çalışması da bir süre devam edecek
 



  • Pazartesi 17.4 ° / 8.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 19 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 23.3 ° / 10.8 ° Güneşli