Anahtar Kelimeler:

Odanın Paraları Buhar Oldu!

Odanın Paraları Buhar Oldu!

Kırıkkale Minibüsçüler Odası’na giren paranın haddi hesabı yok ama paraların ne olduğu bilinmiyor.

Paralar Ne Oldu?

Kırıkkale Minibüsçüler Odası’nın iddiasına göre şehirde her hatta 9’ar adet minibüs verildi. Başkan güven Ceylan, ortada bir sürü para döndüğünü basın toplantısı ile duyurmuştu.  Minibüsler için odaya para verildiğini de söyleyen Ceylan’ın bu paraları ne yaptığı bilinmiyor. Çünkü Ceylan’ın ifadesine göre paralar yok. Paraların nereye gittiği merak konusu. Paralar adeta buhar oldu. Odanın şu anda deyim yerinde ise meteliğe kurşun attığı ileri sürülüyor.

Ceylan’ın Durumu Karışık!
Odada bu durum yaşanırken, kendi minibüsü icralık olan ve uzun süre parkta yatan Oda Başkanı Güven Ceylan’ın şu anda iki ayrı aracı olduğu ve ikisinin de çalıştığı söyleniyor.  Odaya gelen paraların buhar olduğunu öne süren Ceylan’ın aracını otoparktan çıkarıp, bir başka daha araç alması ve ikisinin de şu anda çalışıyor olması kafaları karıştırıyor. Odaya yönelik bir inceleme yapılması isteniyor. Minibüsçü esnafı bu duruma tepkili.

Kimlerden Hat Parası Alındı
Ceylanın ayrıca bazı şahıslardan münübüs hattı için para aldığı söyleniyor bu paralar içinde bazı şahıslarla başının derde girdiği de iddialar arasında konuyla ilgili geniş haberi hafta içinde haberkale’de…
 



  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli
  • Salı 29.4 ° / 18.3 ° Güneşli