Anahtar Kelimeler:

İşte Kırıkkale Anketi!

İşte Kırıkkale Anketi!

Konya Televizyonunda dün akşam yayınlanan programda Kırıkkale’de yapılan yerel seçim anketlerinin değerlendirmesi gerçekleştirildi.

Kulat Bilgi Verdi

Yerel seçim hazırlıkları sürerken, Kırıkkale’de yapılan anketler dikkat çekiyor. Ancak anketlerde kimlerin öne çıktığı bilinmiyor. İşte bu merakı anketleri yapan MAK Danışmanlık Şirketi’nin sahibi Mehmet Ali Kulat açıkladı. Konya Televizyonu’nda dün akşam Aydın Tufan’ın hazırlayıp sunduğu Gündem Özel programına konuk olan Kulat, Kırıkkale’den üç ismin bariz şekilde öne çıktığını açıkladı.

İşte O Üç İsim

Türkiye genelinde yapılan anketlerle ilgili değerlendirmelerde bulunan Kulat, 40 bin denekle çok sayıda anket yaptıklarını söyledi. Kırıkkale’de de anketleri olduğunu açıklayan Kulat, “Kırıkkale’deki her ankette il merkezinde Kemal Albayrak ve Mehmet Demir ismi bariz şekilde öne çıkıyor. Kırıkkale için bir dikkat çekici isim de Keskin ilçesinde Bülent Şükrü Altınışık ismi” dedi. Bu üç ismin tüm aday adaylarını bariz şekilde geride bıraktığını ifade eden Kulat, bu iç kişinin aday olma şansının da anketlere göre çok yüksek olduğuna vurgu yaptı.
 



  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu