Anahtar Kelimeler:

Öğretmenler Toplumun Baş Tacı

Öğretmenler Toplumun Baş Tacı

24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle Milli Eğitim Müdürü Hacı Ali Okur’un başkanlığında öğretmenlerden oluşan heyet Kırıkkale Belediye Başkanı Veli Korkmaz’ı makamında ziyaret etti.

Öğretmenlerin Ziyareti
Ziyarette konuşan Belediye Başkanı Veli Korkmaz tüm öğretmenlerin fedakarca çalıştığını ve toplumda en saygın mesleklerin başında öğretmenlerin geldiğini söyledi. 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutlayarak söze başlayan Belediye Başkanı Veli Korkmaz ‘Öğretmenlik mesleği sevgi ve fedakarlığın birleştiği bir meslektir. Çocuklarımızı emanet ettiğimiz öğretmenlerimiz her türlü güç koşullara ve zorluklara aldırış etmeden görevlerini layıkıyla yapmanın mücadelesini vermektedirler. Tüm öğretmenlerimizin ve eğitim camiasının gününü kutluyorum’ dedi.

Gayretler Devam Edecek

Kırıkkale Belediye Başkanı Veli Korkmaz Belediye olarak ilimizdeki tüm eğitim faaliyetlerine her türlü desteği verdiklerini söyledi. Kırıkkale’nin eğitim açısından gelişen bir il olduğunun altını çizen Korkmaz ‘Belediye olarak okullarımıza her türlü desteği veriyoruz. Kırıkkale’nin eğitimde çıtasının yükselmesi için gayretlerimiz bundan sonra da devam edecektir’ dedi.

Okur Teşekkür Etti

Kırıkkale İl Milli Eğitim Müdürü Hacı Ali Okur’da günün önemini belirttiği konuşmasında Kırıkkale Belediyesinin eğitim camiasına verdiği destekten dolayı Belediye Başkanı Veli Korkmaz’a teşekkür etti. Öğretmenlerin toplumda önemli ve saygın bir konumu olduğuna işaret eden Hacı Ali Okur ilimizin eğitim seviyesinin her geçen yıl artmasının önemli bir gelişme olduğunu kaydetti.

Hediyeler Verildi

Kırıkkale Belediye Başkanı Veli Korkmaz ziyaretin sonunda Milli Eğitim Müdürü Hacı Ali Okur, Okul Müdürleri ve öğretmenlerden oluşan heyete günün anlamına binaen çeşitli hediyeler verdi. Ziyarette bulunan ana okulu öğrencileri de Belediye Başkanı Veli Korkmaz’ın ilgisini çekti. Başkan Korkmaz çocuklara da çeşitli hediyeler sundu.



  • Salı 29.4 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Çarşamba 29.5 ° / 19.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 30.7 ° / 19 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı