Anahtar Kelimeler:

Güvenli İnternet Önemli

Güvenli İnternet Önemli

Kırıkkale Vali Yardımcısı Rıfat Ata, bilişim çağında güvenli internetin önemli olduğunu söyledi. Ata, kendi dönemlerinde daktilonun bile zor bulunduğunu belirterek, bugün ki neslin her açıdan şanslı olduğunu belirtti

İnternetin Önemini Anlattı
Kırıkkale Vali Yardımcısı Rıfat Ata, bilişim çağında güvenli internetin önemli olduğunu söyledi.  Ata, kendi dönemlerinde daktilonun bile zor bulunduğunu belirterek, bugün ki neslin her açıdan şanslı olduğunu belirtti. Kırıkkale Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından İl Kültür Merkezi’nde "Güvenli İnternet Güvenli Gelecek" adlı konferans düzenlendi.  Şimdiki gençlerin çok şanslı olduğunu belirten Ata, kuşak farkının eğitimden, öğretime, kültürden sosyal projelere kadar etkilediğini bildirdi. İnternet ortamında herkesin dikkatli olması gerektiğini belirten Ata, gelişen bilgi çağında Türkiye’nin de önemli teknolojilere sahip olduğunu ifade etti.

Gelişen Teknoloji

Ata, mesleğe başladığı yıllarda daktilo başladığını ancak günümüzde teknolojinin daha ilerde olduğunu ifade eden Ata, “ Zaman çok kıymetli zamanımızı iyi değerlendirmek gerekli. Milleti dini hayatımızdaki değerleri iyi bilmemiz gereklidir, yeni nesil bize göre oldukça şanslı bunların kıymetini iyi bilmek gerekli, internet sayesinde dünyadaki her şeyi aynanda öğrenile biliniyor ama interneti de doğru kullanmak son derece önemli.” dedi.  Ata’nın konuşmasının ardından Kişisel Gelişim Uzmanı Mehmet Dindar ise “ Önceden bu kadar güzel imkânlar yoktu. Eskiden 300-400 kişiyi bir araya toplamak oldukça zordu. Ama şimdi ise milyonlar bile bir tıkla aynı anda ulaşmak mümkün. Bunları iyi değerlendirmek gerekli” diye konuştu.



  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu