Anahtar Kelimeler:

Kırıkkale Farklı Yendi: 5-2

Kırıkkale Farklı Yendi: 5-2

Bu sezon kendi sahasında oynadığı 3 maçta 3 puanı bir arada göremeyen Kırıkkalespor  dün Başpınar sahasında konuk ettiği Safranbolusporu  5-2 yenerek   kendi evinde ilk kez  3 puanını aldı.

Safranbolu Maçı
Ligin 9. Haftasında Safranbolusporu farklı yenen Kırıkkalespor  aldığı bu galibiyetle zirveye  ortak oldu. Lider Bartınsporun 3 puan gerisinde   averajla 3. Sırada kendine yer bulan Şimşekler şampiyonluk yarışında bende varım dedi. Geçtiğimiz hafta Etimesgut deplasmanında  son dakikada 1 puan alarak evine mutlu dönen Kırıkkalespor ligin 9. Haftasında grubun son sırasında yer alan Safranbolusporu konuk etti.

Çekişmeli Geçti
Başpınar sahasında oynanan maça Taraftar desteğini de arkasına alarak maça iyi başlayan Kırmızı – şimşekler  ilk dakikadan itibaren rakibine üstün bir baskı kurdu.  Soldan Cansın ve sağdan Osman ile rakip kalede goller arayan temsilcimiz Kırkkalespor  maçın 10, dakikasında Mert ile aradığı golü buldu. 1-0, Golden sonrada atak futbolunu sürdüren temsilcimiz ilk 45 dakikada Uğur ve Cansın ile yakaladığı net gol pozisyonlarından yararlanamadı. İlk devrede rakibini pozisyon bili vermeyen Kıormızı- lacivertliler ilk 45 dakikayı 1-0 önde tamamladı. Karşılaşmanın 2. Yarısında iyi başlayan Kırkkalespor maçın 50, dakikasında  Mert kendisini 2 ve takımın 2. golünü kaydetti.

Maçın Golleri
Bu golden sonra oyunu riske eden konuk Safranboluspor  58, dakikada Kübilay  in kaydettiği gol ile ümitlendi. 2-1  Karşılaşmanın 73. Dakikasında  Serkan Güneyin muhteşem rövaşata golü ile 3-1 öne geçen temsilcimiz  bu golden 4 dakika sonra 77. Dakikada  savunmanın ve kalecinin hatasını affetmeyen Kubilay skoru 3-2 ye getirdi. Maçın 84. Dakikasında   oyuna 2. Yarı dahil olan Adem in ve 90. Dakikada sahanmın yıldızı Uğurun kaydettiği gollerle  rakibini 5-2 yenmesini bildi.

 



  • Cuma 26.5 ° / 14.3 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli