Anahtar Kelimeler:

Uygarlık Engelliye Verilen Değerle Ölçülür

Uygarlık Engelliye Verilen Değerle Ölçülür

Türkiye Sakatlar Konfederasyonu Başkanı Yusuf Çelebi Kırıkkale Engelli Dernekleri ile temasa geçerek Kırıkkale Belediye Başkan Aday Adayı Ahmet Özdemir ile makamında görüştü.

Verdiği Değerle Ölçülür
Kırıkkale Belediye Başkan Aday Adayı Ahmet Özdemir, Türkiye Sakatlar Konfederasyonu Başkanı Yusuf Çelebi ile aralarında geçen diyalog da  “Ben fakir bir aileden geldim. Annem ve babam işitme engellidir. Engelli bir ailenin içinde olmam nedeniyle engellilere ve düşkünlere, muhtaçlara yardım etmeyi seviyorum. Engellilere yönelik bazı projelerimiz de olacaktır. Biz bu projeleri Türkiye Sakatlar Konfederasyonu ve Konfederasyonuna bağlı bulunan federasyonlardan Türkiye İşitme Engelliler Milli Federasyonu, Türkiye Ortopedik Engelliler Federasyonu ile birlikte Kırıkkale’deki Engelli Dernekleriyle paylaşacağız. Toplumların uygarlık düzeyi engellilere verdiği değerle ölçülür” ifadesinde bulundu.

Başarılar Diledi
Türkiye Sakatlar Konfederasyonu Başkanı Yusuf Çelebi “Ahmet Özdemir Beyin anne ve babasının işitme engelli olması nedeniyle, bizimle ortak noktada olması bizlere memnuniyet ve heyecan verdi. Ahmet Özdemir Beyin engelliler üzerine yapacağı projelerin bizimle paylaşacak olması, engellilere değer verdiği anlaşılır. Bu nedenle desteklemeye hazırız. Ahmet Özdemir Beye Kırıkkale Belediye Başkanı olmasına gönülden arzu ediyorum. Kendilerine basarılar diliyorum” temennisinde bulundu.  



  • Çarşamba 29.5 ° / 19.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 30.7 ° / 19 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 25.5 ° / 16.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı