Anahtar Kelimeler:

Zanlılar Çorum'da Yakalandı

Zanlılar Çorum

Keçirborlu`da bir iş yerinden hırsızlık yaptığı iddia edilen 3 şüpheli, Çorum`da yakalandı. Zanlılar Kırıkkale’de de hırsızlık yapmış.

Şüphelendiği Biri Otomobili Fark Etti
Edinilen bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, Keçirborlu ilçesi Orta Mahallesi`ndeki bir iş yerinden içinde 2 bin lira ve tüfek çalındığı ihbarı üzerine çalışma başlattı. Çevredeki iş yerlerinin güvenlik kameralarını inceleyen ekipler, görüntülerde içindekilerinden şüphelendiği biri otomobili fark etti.  Otomobilin Ankara`daki bir otomobil kiralama şirketinden alındığını tespit eden ekipler, şüpheli B.G`nin söz konusu otomobili bıraktıktan sonra başka bir otomobille Ankara`dan ayrıldığı bilgisine ulaştı.

8 Ayrı Hırsızlık Suçu
Otomobilin Çorum`da olduğunu belirleyen ekipler, Çorum Emniyet Müdürlüğü ile düzenledikleri operasyonla B.G. ile i.Y. ve K.S`yi gözaltına aldı. Şüpheliler, emniyetteki ifadelerinin ardından sevk edildikleri mahkemece tutuklandı.  Öte yandan şüphelilerden İ.Y. ve B.G`nin 63, K.S`nin ise 68 suç kaydı bulunduğu, İzmir, Kırşehir, Kırıkkale, Ankara`da gerçekleştirdikleri 8 ayrı hırsızlık suçundan arandıkları öğrenildi.



  • Salı 19 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 23.3 ° / 10.8 ° Güneşli
  • Perşembe 23.4 ° / 12.8 ° Güneşli