Anahtar Kelimeler:

Vali ve il yöneticileri MKE fabrikalarını gezdi

Vali ve il yöneticileri MKE fabrikalarını gezdi

 Kırıkkale Valisi Ali Kolat, Vali Yardımcıları, Emniyet Müdürü Kadri Kartal ile birlikte MKE’ye ait bazı fabrikaları gezerek üretim ve çalışmalar konusunda bilgi aldı.

 

Fabrikalar ziyaret edildi

Ziyarete Vali Ali Kolat ile birlikte, Vali Yardımcıları Rıfat Ata, Mehmet Yıldız, Mehmet Ali Aytaç, Abdullah Aslaner, Adnan Kayık, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Harun Karabulut ve İl Emniyet Müdürü Kadri Kartal Katıldı. Ziyarette Vali Kolat ve beraberindeki heyeti, MKE Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Demirdöğen Mühimmat Fabrikası Müdürü Sait Altıntaş, Ağır Silah ve Çelik Fabrikası Müdürü Faruk Yenal ve diğer yetkililer karşıladı.

 

Fabrikaları anlattılar

Vali Kolat ve beraberindeki heyet Mühimmat Fabrikasını ile Ağır Silah ve Çelik Fabrikasını gezerek incelemelerde bulundular, üretim hakkında bilgi aldılar. Kurum yetkilileri, fabrikaların durumu, şu anda yapılan üretim ve üretim kapasitesi konusunda bilgiler verdiler. Kurumun fabrikaları konusundaki çalışmaları ile diğer bazı konularda da açıklamalar yapıldı. Fabrikaları gezen il idarecileri, çalışmaları hem yerinde gördü ve izledi, hem de inceledi.



  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu