Anahtar Kelimeler:

Bu Kez Kimi Arkana Alacaksın!

Bu Kez Kimi  Arkana Alacaksın!

Bay Bişkin Ne Yapıyor!

Yine Ne Haltlar Karıştırıyor?


İki dönemdir Bahşılı ilçesinde Belediye Başkanlığı yapan, ancak ilçeye bir çivi bile çakmayan Halil İbrahim Bişkin, yine aday olmak için çalmadık kapı bırakmıyor…

Kapı Aşındırıyor
Çevresindeki yerleşim bölgeleri hızlı gelişirken, aksine çevrenin aksine durağan ve hatta gerileyen bir dönem yaşayan Bahşılı, kaderini değiştirmeye hazırlanıyor. İki dönemdir ilçeye hiçbir şey katmayan ve hiçbir eser kazandırmayan Belediye Başkanı Halil İbrahim Bişkin’in tekrar aday olabilmek için uğraş verdiği gözleniyor. İlçe sakinlerinin yanı sıra kendi meclisi ile de kavgalı olan ve hiçbir meclis kararı çıkaramayan, aksine aleyhine kararlar çıktığı olan Bişkin’in aday gösterilmemesi açık açık isteniyor.

Aday Göstermeyin
Bunu bilen ve çok zor durumda olan Bişkin’in şu günlerde milletvekillerinin kapısını sürekli aşındırdığı gözeniyor. Geçen seçimi çok az bir farkla kazanan Bişkin’in aday gösterilmemesine kesin gözüyle bakılırken, Bişkin’in milletvekilleri ile görüşerek aday olmak için çaba gösterdiği vurgulanıyor. İlçe sakinleri, “Bu şahsı aday göstermeyin. Çünkü çok az bir farkla, şaibeli şekilde seçim kazandı. İlçeye hiçbir şey vermedi. Bir sürü davası var. Yolsuzluk ve bir çok iddia var hakkında. İlçeye bir şey kazandırmıyor. Belediye meclis üyeleri ile de kavgalı. İlçeyi düşünüyorsanız bu şahsı aday göstermeyin” diyorlar.

 



  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli