Anahtar Kelimeler:

Kırıkkale Adayını Bekliyor

Kırıkkale Adayını Bekliyor

AK Parti’nin Kırıkkale Belediye başkan adayının kim olacağı merak konusu olmaya devam ediyor. Aday konusunda son birkaç gündür bir çok spekalüsyon yürütülüyor.


Kırıkkale Merak İçinde
Kırıkkale kamuoyu uzunca bir süredir AK Parti’nin Kırıkkale Belediye Başkan adayını merak ediyor. Adayın kim olacağı merak konusu. Bu hafta sonu adayın belli olması bekleniyordu. Ancak önümüzdeki haftaya kalabileceği konuşuluyor. Hafta sonu açıklanma ihtimalinin de olduğu bildiriliyor. Kırıkkale adayının belirlenmesi için görüşmelerin yapıldığı biliniyor.

Başbakan Bakacak
Şu ana kadar bazı isimlerin elendiği ve üç ismin masada olduğu kaydediliyor. Bu isimler konusunda bazı görüşmelerin yapıldığı, ancak Başbakan’ın henüz asıl görüşmeyi düne kadar yapmadığı söyleniyordu. Kırıkkale adayını Başbakan’ın bizzat kendisinin belirleyeceği vurgulanmıştı. Başbakan’ın tüm aday adayları ilme ilgili verileri istediği ileri sürüldü.

Kriterler Önemli
Anketler, temayül yoklaması, kanaat önderlerinin görüşü ve aday adaylarının geçmişinin aday olma konusunda önem taşıdığı belirtildi. Bir de referans noktasının önemli olduğu ifade edildi. Bütün bu kriterlere bakılarak adayın belirleneceği söyleniyor. Bu hafta sonu belli olmazsa, en geç Pazartesi veya Salı günü adayın açıklanacağı bildirildi.

 



  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli
  • Salı 29.4 ° / 18.3 ° Güneşli