Anahtar Kelimeler:

Hasret derneğinden insan odaklı hizmet

Hasret derneğinden insan odaklı hizmet

 Semerkand Grubuna bağlı Hasret Derneği Kırıkkale`de faaliyet gösteren yerel ve ulusal basın mensuplarıyla bir araya geldi. Hasret Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Güventürk, amaçlarının olumlu çalışmalarla insanlığa hizmet etmek olduğunu söyledi.

 

Devam ettirme çabasındayız

Öğretmen Evin`de gerçekleştirilen programa çok sayıda basın mensubunun yanı sıra dernek yönetimi katıldı. Öğle yemeğinde bir araya gelen heyet bir süre yapılacak hizmetlerden bahsettiler. Derneğin faaliyetleri hakkında kısa bir bilgi veren Hasret Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Güventürk, "Bizler Hasret Derneği olarak, eğitim, sağlık ve toplumun ihtiyaç hissettiği her türlü sosyal sorumluluk projelerin gerek paydaş olarak gerekse de bizzat dernek olarak yer aldık. Bu faaliyetlerimizi arttırarak devam ettirme çabasındayız" dedi

 

Gençlik için…

Bugüne kadar yapılan faaliyetleri ana başlıklar halinde sıralayan Başkan Güventürk, amaçlarının vatanına milletine hayırlı nezih bir gençlik yetiştirmek olduğunu söyledi. Güventürk, “Yetenek Geliştirme Merkezi, Gençlik Merkezi(Bumerang), Semerkand Gençlik, Buhara Gençlik, Mostar Gençlik, Yurt Hizmetleri, Kız ve Erkek Öğrenci Evleri Hizmetleri, Bayan okuma evleri, Erkek okuma evleri, Çullu ikbal okulu (Kız kur-an kursu), Beşir derneği kanalıyla Fakir ailelere, ihtiyaç sahiplerine, yurtdışı (Suriye, Somali vb.) afet geçirmiş olan ülkelere yardım eli uzatmaktayız. Genel olarak özetlemek gerekirse, Milli ve manevi değerlere sahip, ahlaklı, anne babasına ve yaşadığı topluma saygılı, vatanına milletine hayırlı nezih bir gençlik yetiştirmeyi amaçlamaktayız" diye konuştu. 



  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu