Anahtar Kelimeler:

Akçakent Kaymakamı ve şoförü kazada yaralandı

Akçakent Kaymakamı ve  şoförü kazada yaralandı

 Kırıkkale Balışeyh`deki kazada, Akçakent kaymakamı ile şoförü yaralandı. Yaralılar hastanelere kaldırılırken Vali`de yaralıları ziyaret etti.

 

Zincirleme kaza

Kırıkkale`nin Balışeyh ilçesindeki zincirleme trafik kazasında, aralarında Kırşehir`in Akçakent ilçesi Kaymakamı Remzi Demir`in de bulunduğu 5 kişi yaralandı. İbrahim Merdan`ın (43) kullandığı kamyonet, Kırıkkale-Çorum karayolunun 23. kilometresi Işıklar köyü yol ayrımında, aynı yönde seyreden Mustafa Keser yönetimindeki otomobille çarpıştı. Erkan Akbulut`un kullandığı otomobil ile Hasan Kasap idaresindeki otomobil de kazaya karışan araçlara çarptı.

 

Vali ziyaret etti

Kazada yaralanan kamyonette bulunan Kırşehir`in Akçakent ilçe Kaymakamı Remzi Demir, makam şoförü İbrahim Merdan ile bir başka otomobildeki Yaşar Çat (47),  Demet (28) ve Elvan Aydoğan (53) 112 Acil Servis ekipleri tarafından Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi ile Yüksek İhtisas hastanelerine kaldırıldı. Yaralılardan Demet Aydoğan ile Yaşar Çat`ın hayati tehlikelerinin bulunduğu öğrenildi. Kırıkkale Valisi Ali Kolat ve İl Emniyet Müdürü Kadri Kartal, Tıp Fakültesi Hastanesine gelerek yetkililerden bilgi aldı ve Akçakent  Kaymakamı Remzi Demir`e geçmiş olsun dileğinde bulundu.



  • Çarşamba 23.5 ° / 16.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Perşembe 23.4 ° / 16.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu