Anahtar Kelimeler:

Saygılı'ya karşılama yapılacak

Saygılı


AK Parti Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mehmet Saygılı, İstanbul dönüşünde Köseler Petrol’de karşılanacak. Yüksek bir katılım beklenen aday karşılama törenine tüm Kırıkkale halkı davet edildi.

Yoğun katılım bekleniyor
Ak Parti’nin uzun süredir merak edilen ve kimin aday olacağı konusunun sonuna gelindi. Geçtiğimiz gün İstanbul Haliç kongre merkezinde Başbakan Erdoğan tarafından adaylığı açıklanan Mehmet Saygılı için Kırıkkale’de bugün saat 12.30’da karşılama programı yapılacak. Köseler petrolde karşılanacak olan Ak Parti Belediye Başkan Adayı Mehmet Saygılı, daha sonra büyük bir kalabalık kitle ile İl Başkanlığına geçecek. Mehmet Saygılı için hazırlıklar sürüyor.

Buluşma olacak
Mehmet Saygılı, “Doğduğumuz doyduğumuz Kırıkkale’mizde biriz beraberiz” sloganı ile yola çıkacak. Kırıkkale’de tüm kesimleri kucaklayacak olan Saygılı, adaylığı sürecinde sıkı bir çalışma yapacak. Başbakan Erdoğan’ın ‘Çalınmadık kapı bırakmayın’ cümlesi ile tüm Kırıkkaleli’nin gönlünü kazanacak olan Saygılı, süreç boyunca herkesle görüşüp bir araya gelecek. Saygılı programı için tüm Kırıkkale halkı davet edildi.

Gece gündüz çalışacağız
İl Genel Meclis Başkanı ve Ak Parti Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mehmet Saygılı, “Partimizin Belediye Başkanlığı seçiminde aldığı oydan daha fazla oy alacağımıza canı gönülden inanıyoruz. Kırıkkale’yi marka şehir yapmak için elimizden geleni yapacağız. Çalışmalarımız gece gündüz devam edecek” dedi. Saygılı ünlü yazar Necip Fazıl Kısakürek’ten bir söz örneği vererek şunları söyledi; “Dev bir işi başarmak için karınca gibi çalışmak lazımdır. İnşallah bizde gece gündüz karınca gibi çalışacağız” dedi.
 



  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazartesi 17.4 ° / 8.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu