Anahtar Kelimeler:

Mahir Yılmaz adaylığını açıkladı

Mahir Yılmaz adaylığını açıkladı

Büyük bir farkla Belediyeyi alacağız

Hangi partiden adaylığı merak konusu olan Mahir Yılmaz Saadet Partisinden Kırıkkale Belediye Başkan adaylığını açıkladı.

Teşekkür etti
Uzun süredir hangi partiden aday olacağı merak konusu olan Mahir Yılmaz Saadet Partisinden Kırıkkale Belediye Başkan adaylığını açıkladı. Yılmaz’ın adaylığı için Saadet Partisi İl Başkanlığında bir program düzenlendi. Düzenlenen toplantıda ilk konuşmayı Saadet Partisi İl Başkanı Faruk Vurgun yaptı. Vurgun yaptığı konuşmada birlik ve beraberliğin sağlanmasında emeği geçen herkese teşekkür ederek, “Çeşitli telkinlere rağmen geri adım atmadan adaylığını açıklayan Mahir Yılmaz bey’e de teşekkür ediyorum” ifadesinde bulundu. Vurgun bu seçimde herkesi kucaklayacaklarını belirtti.

Bu seçimi alacağız
Vurgun’un konuşmasının ardından Saadet Partisi Kırıkkale Belediye Başkan adayı Mahir Yılmaz bir konuşma yaptı. Yılmaz yaptığı konuşmada 30 Mart yerel seçimlerinin herkese hayırlar getirmesini diledi. Yılmaz, “Bize kapılarını ve gönüllerini açan değerli teşkilatıma teşekkür ediyorum. Bu seçimi alacağımıza da canı gönülden inanıyoruz. İnşallah çok büyük farkla Belediyeyi alacağız” ifadelerini kullandı.

Gazel gibi toplayacağız
Yolda karşılaştığı bir yaşlı amcanın kendisine söylediklerini anlatan Mahir Yılmaz, “Yaşlı amcam beni gördüğünde, Mahir bu seçimde oylar sana gazel olup yağacak dedi. İnşallah biz bu seçimde oylarımızı bir gazel gibi toplayacağız” diye konuştu. Partilerin bugüne kadar kamuoyunda birçok anket yaptırdıklarını ifade eden Mahir Yılmaz,  “Kamuoyu yoklamaları yapılıyor. Her zaman da yapılacak. Halkımızın bizim ismimizi söylediği için bu tür söylemler oluyor” ifadesinde bulundu.

 



  • Perşembe 23.4 ° / 16.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu