Anahtar Kelimeler:

Bu, Değişimin Seçimi Olacak

Bu, Değişimin Seçimi Olacak

Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale Belediye Başkan adayı Mustafa Pekdoğan, seçim bürosunu açtı. Pekdoğan açılış öncesi yaptığı konuşmada, Kırıkkaleli olmanın önemine değinerek, birlik beraberlik mesajları verdi.

Üç Hilali Burçlara Dikelim
Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mustafa Pekdoğan, seçim bürosu Hüseyin Kahya Parkı yanında açtı. Düzenlenen açılış törenine ilgi yüksek oldu.  Törende ilk konuşmayı MHP İl Başkanı Seyit Ahmet Göçer yaptı. Göçer 12 yıldır iktidarda olan AKP’nin başarısızlığını herkesin gördüğünü ifade etti. Göçer yaptığı konuşmanın devamında, “Yerel yönetimler ve genel yönetimde Ak Parti’nin yönetimi başarısızdır. AKP’yi sandıkta al aşağı etmek için bir olalım, birlik olalım. İnşallah üç hilali Belediyenin burçlarına dikelim” diye konuştu.

Yeniden Hep Beraber Dedik
Göçer’in konuşmasının ardından MHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mustafa Pekdoğan kürsüye geldi. Pekdoğan konuşmasının başında, “Biliyorum sizler beni özlediniz. Bende sizi en az sizin kadar özledim” dedi.  Pekdoğan, “Bu hizmet yolunda yeniden yola çıktık. Yeniden hep beraber dedik. Burada toplanan tüm mahallelere teşekkür ediyorum. Bu seçim Belediye’nin değişimi seçimi olacaktır” ifadelerini kullandı.

Hep Beraber Kırıkkaleli Olalım
Benim de bir dönem Belediye Başkanlığım oldu diyen Pekdoğan, “Bu başkanlığım sürecinde hatalarım oldu. Bunu kabul ediyorum. Kırıkkale’yi kırdım üzdüm ki, siz beni seçmediniz. İnşallah hatalarımızı düzelteceğiz diye düşünüyorum. Memlekette yaşayanda, doğanda, başka yerden gelende bizdendir. Kırıkkaleli olmayı bir beceremedik gitti. Hep beraber Kırıkkaleli olalım" diye konuştu.

Seçimin Sonucunu Biliyorum
Herkesin fikrine ihtiyacı olduğunu söyleyen Mustafa Pekdoğan, “Herkesle beraber çalışacağım. Siz geleceksiniz. Bende geleceğim. Bugün buradayım yarın başka yerdeyim, başka mahalledeyim. Bana seçimi neticesini sorsalar kolayca söylerim. Sizde bu neticeyi biliyorsunuz. Ben kalıbımın adamıyım. Kırıkkale’nin de adayıyım. Ben işçimin, memurumun maaşını ödemeden eve gitmiyordum. Bayram arifesinde işten atılan 53 işçimizi işe alacağız. Hepinize katıldığınız için teşekkür ediyorum” dedi.

Bu Memleketi Terk Etmedim
Pekdoğan, büro açılışında dikkat çekici açıklamalarda bulunarak, "Ben bu şehirden hiç ayrılmadım. Seçim kazandım seçim kaybettim. Ama hiç bir yere gitmedim. Hep bu şehirde kaldım. Neden? Hatalarımı araştırmak için. Milletimle yüzleşmek için" dedi. Pekdoğan, projeleri konusunda da, "Ben milletimin istemediği projeyi yapmayacağım. Onlar ne diyorsa onu yapacağız. Kültür Parkı`da bu doğrultuda yapmıştık. Bundan sonra böyle çalışacağız" diye konuştu.

 



  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 30.9 ° / 17.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 27.5 ° / 16.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı