Anahtar Kelimeler:

Murat TANIR yazıyor

Murat TANIR yazıyor

Emniyet’e tebrik


Dikkatinizi çekiyordur, Emniyet Müdürlüğü şubeleri başarılı çalışmaları ile son yıllarda dikkatleri çekiyor. Emniyet’e bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi, Hırsızlık Şubesi, Güvenlik Şubesi, Asayiş Şubesi, Trafik Şubesi, Mali Suçlarla Mücadele Şubesi çok başarılı operasyonlarla gündeme geliyor.

*****

Tarihin en büyük uyuşturucu kaçakçığına müdahale edildi. Kilo kilo esrar ve diğer uyuşturucu maddeleri yakalandı. Hint Keneviri operasyonları oldu. Uyuşturucunun geçiş güzergahında yer alan Kırıkkale’de uyuşturucu sevkiyatına çomak sokuldu.

*****

Kaçak sigara operasyonları sürekli devam ediyor. Kaçak cep telefonu operasyonları da öyle. Ahlaksızlığa geçit verilmiyor. Geçtiğimiz aylarda yapılan operasyonu hatırlayın. Şehir güvenli. Huzur ve asayiş berkemal.

*****

Başta Kırıkkale emniyet Müdürü Sayın Kadri Kartal olmak üzere, tüm şube müdürleri ve şube personellerini kamuoyu adına tebrik etmek istiyorum. Kırıkkale kamuoyu bunu yapmamızı özellikle istiyor. Kamuoyu desteği arkalarında.

****

Dün yine büyük bir operasyon yapıldı. Uyuşturucu konusunda gerçekleştirilen operasyonda, zehir tacirleri gözaltına alındı. 20 kişinin gözaltına alındığı bir operasyon oldu bu. Yine takdirlik bir çalışma.

*****

Bu operasyonlar kolay olmuyor. Rirkli ve tehlikeli. Ancak Kırıkkale polisi tüm riskleri ve tehlikeleri göze alacak kadar tedbirli ve cesur. Polisimizin bu cesareti sayesinde huzurlu şekilde yaşıyor, güvenli şekilde dolaşabiliyoruz.

*****

Ben kendi adıma gerçekten Kırıkkale’de huzur ve güvenin teminatı olan Emniyetimizi tebrik diyorum. Basın olarak destekliyoruz. Cesaretlerine cesaret katmak istiyoruz. Kırıkkale sizlerle huzurlu ve güvenli. Biz de sizlerleyiz…
 



  • Perşembe 23.4 ° / 16.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu