Anahtar Kelimeler:

Önceliğimiz milletin önceliği

Önceliğimiz milletin önceliği


Demokrat Parti Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Gazi Eroğlu’nu Genel Başkan Gültekin Uysal Kırıkkale’ye gelerek Kamuoyuna tanıttı Uysal, milletin önceliklerini öne alarak siyaset yapmaya gayret gösterdiklerini söyledi.

Yine büyük demokratlardır
Uysal, partisinin Kırıkkale İl Başkanlığı tarafından Berkay Düğün Salonu`nda düzenlenen aday tanıtım  Programına katıldı tanıtım programında yaptığı konuşmada, siyasetin zor bir sanat olduğunu belirterek, meşakkatli bir yolculukta bulunduklarını söyledi. Zamanı iyi kavrayıp, milletin taleplerini iyi idrak ederek, dünyanın değişen şartlarını iyi anlayıp, milletle yeni bir siyasi aklı nasıl buluştururuz çabasında olduklarını ifade eden Uysal, şöyle konuştu, “Milletin bu topraklardaki varlığını daha da iyi noktaya taşımak için mücadele veriyoruz. Türkiye her dakika tartışmaların, çatışmaların olduğu sancılı bir coğrafyada varlığını sürdürüyor.

Milletimiz şikâyetçi
“Ümidimiz o dur ki ilelebet varlığımızı sürdürelim. Milleti zengin, devleti kuvvetli bir unsur olarak varlığımızı sürdürelim. İşte siyaseti de bunun için yapıyoruz. Milletin önceliklerini öne alarak siyaset yapmaya gayret gösteriyoruz. Bu millete imkânlar yaratmak için siyaset yapıyoruz. Oysa bugün siyasetin geldiği noktadan şikâyetçiyiz. Milletimizin de şikâyetçi olduğunu biliyoruz. İşte sıkışan bu iklim içinde dün olduğu gibi bugün de anahtar olacak harekette bu paslanmış kilitleri açacak hareket yine büyük demokratlardır."

Siyaset yapmayı önümüze koyduk
Uysal, milletin hayrına olacak her harekette milletle beraber olduklarını vurguladı. Türkiye`de hâkim olan siyasi anlayışın etnik, dini, siyasi ve ideolojik ayrışımlar üzerine olduğunu öne süren Uysal, şöyle devam etti: "Bunun karşısına pozitif bir siyasetle milletin adına `doğruya doğru, yanlışa yanlışa` diyebilmekten aldığımız kuvvetle Türkiye`de makul çoğunluğun sesi olmak adına pozitif bir siyaseti ortaya koymaya gayret ediyoruz. Çiftçilerimizin, sanayicilerimizin meselesi olduğunu biliyoruz. Gençlerimizin hayali var. Çünkü biliyoruz ki kadınlarımızın sorunları var. İşte bu sorunlar üzerinden Türkiye`nin sanal gündemler içerisinden değil gerçek gündemi içerisinden bir siyaset yapmayı önümüze koyduk." Dedi.

Kırıkkale`yi şahlandıracağız`
Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Gazi Eroğlu, 30 Mart 2014 tarihinin Kırıkkale için Kıratla şahlanış günü olacağını söyledi Eroğlu Kırıkkalelileri DP çatısı altında buluşmaya çağırdı. Eroğlu `Belediyeye geldiğimiz anda kapılar halka açılacak halkla birlikte ne gerekiyorsa yapacağız. Bugün ne isek yarında o olacağız. Kırıkkale’ye ne yapılması gerektiğini biliyorum. Projelerimiz hazır. İnşallah 30 Mart seçimleri sonrası Kırıkkale`yi şahlandıracağız` ifadelerini kullandı.
 
İşte projeler
Kırıkkale için projeleri olduğunu belirten Eroğlu, “ İçme suyu, toplu taşıma aracı, ota park, Yeşil alanlarını ve spor sahalarının çoğaltılması, spor ve sporcuların yanında olmak, yardıma muhtaç ailelere ücretsiz imkânlar, her mahalleye halk eğitim merkezi ve ev hanımlarının vakit geçire bilmesi için mahalleler sosyal aktivite alanları”  

Kimsenin şüphesi olmasın
DP İl Başkanı Hayati Çemen ise, “Tüm yüreğimle Belediye Başkan adayımız Gazi Eroğlu’na katılıyorum. Ben İl Başkanı olarak üzerime düşeni yapmaya hazırım. Geçmişte milletvekilliği yapmış, partimize gönül vermiş, Kırıkkale’nin her taşında emeği olmuş parti büyüklerimle Belediye Başkan adaylığını görüştüm. Onlarda DP Kırıkkale Belediye Başkan adayı Sayın Gazi Eroğlu’nun sonuna kadar yanında olacağını söylediler. Bu bizi mutlu eden bir gelişme tabi ki. Yakın bir zamanda kendileri de İl teşkilatına gelip Belediye Başkan adayımız Sayın Gazi Eroğlu ile görüşeceklerini, birikimlerini paylaşacaklarını belirttiler. İnanıyorum ki, DP Mart ayında yapılacak mahalli idareler seçiminde büyük bir sürpriz yapacaktır. Kimsenin şüphesi olmasın” dedi.
 



  • Perşembe 23.4 ° / 16.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu