Anahtar Kelimeler:

`Biz Hayır İçin Bu Yola Birlikte Çıktık`

`Biz Hayır İçin Bu Yola Birlikte Çıktık`


Saadet Partisi Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mahir Yılmaz ziyaretlerde bulunarak açıklamalar yaptı.

Hayırlısı Ne İse O Olsun
Seçim startını henüz vermediklerini dile getiren Mahir Yılmaz, "Önümüzdeki günlerde seçim bürosu açılışımızın ardından Kırıkkaleli hemşehrilerimizle bir araya geleceğiz. İnşallah Kırıkkale için hayırlı olur. Biz hayır için yola çıktık. Kırıkkale hak ettiği değeri inşallah bu dönem görecektir. Kırıkkale için hayırlısı ne ise o olsun” ifadesinde bulundu.

Başarılar Diledi
Saadet Partisi Kırıkkale İl Başkanı Faruk Vurgun ise yaptığı konuşmada, "Her hayır bildiğimizin arkasında şer, şer bildiğimizin arkasında hayır vardır. Bizim tecrübemiz ve Mahir Bey’in hizmet aşkı ile Kırıkkale Belediyesi alacağız. Kırıkkaleli vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunacağız” şeklinde konuştu.

Sorunları Biliyoruz
Şu anda çalışmaları sürdürdüklerini belirten Mahir Yılmaz, "Hayırlı bir yola birlikte çıkmış bulunuyoruz. Kırıkkale`nin durumu ortada. Sorunlarını hepimiz biliyoruz. Bu sorunlara çözüm olacağız. Biz hayır için bu yola birlikte çıktık. Hayırlı işler yapacağımıza inanıyoruz. Milletimize güveniyoruz. Kırıkkale hak ettiği değeri inşallah bu dönem yaşayacaktır. Hepimiz için hayırlısı ne ise onu diliyoruz" dedi.
 



  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli
  • Salı 29.4 ° / 18.3 ° Güneşli