Anahtar Kelimeler:

Hizmet etmek en asli görevimiz

Hizmet etmek en asli görevimiz


İl Genel Meclisi Ak Parti grubu üyeleri Ak Parti Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mehmet Saygılı’yı seçim bürosunda ziyaret ederek, tam destek sözü verdiler.

Başarı ile çıkacağız
İl Genel Meclisi Ak Parti Grubu üyeleri, Ak Parti Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mehmet Saygılı’yı makamında ziyaret ederek, süreç boyunca ellerinden gelen desteği vereceklerini ifade ettiler. Düzenlenen ziyarette Meclis üyeleri, “Kırıkkale’de mahalle mahalle, sokak sokak, ev ev gezerek tüm Kırıkkale’nin desteğini isteyeceğiz. İnşallah Ak Parti olarak bu yerel seçimden de başarı ile çıkacağız” dediler.

Halel getirmeyeceğiz
Ak Parti Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mehmet Saygılı ise yapılan ziyaretten dolayı teşekkür ederek başladığı konuşmasına, “Kırıkkaleli olmak bizim en asli görevimiz. Doğduğumuz Kırıkkalemiz de hep birlikte yaşıyoruz. Bu memlekete hizmet etmekte bizim en asli görevimiz olacak. Peygamber minberi olan makama halel getirmeden çalışacağız. İl Genel Meclis üyelerimiz ile beraber olacağız. Kırıkkalemiz de en yüksek oyu almaya gayret edeceğiz” dedi.

 



  • Pazar 23.7 ° / 13.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 21.5 ° / 12.8 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 21.9 ° / 12.9 ° Güneşli