Anahtar Kelimeler:

Resmi açıklama bekleniyor

Resmi açıklama bekleniyor

Henüz resmiyet olmadı!

Kırıkkale`de AK Parti`de bir belde ve bir ilçenin adayı hariç tüm yerlerin adayları belirlendi, ancak resmi açıklama yapılmadı. Muhalefet partilerinden de ilçeler için resmi açıklama gelmedi. Kamuoyu adayları bekliyor...


İktidar açıklamadı
30 Mart tarihinde yapılacak olan seçim için hazırlıklar sürse de kamuoyunda bir durgunluk gözleniyor. Aslında durgunluk partilerde de mevcut. AK Parti Hacılar ve Keskin adayları hariç tüm yerlerin adaylarını belirledi. Fakat resmi açıklama yapılmadı. Bu yüzden de hiç bir aday şu anda çalışmaya start vermiş değil. Resmi açıklamalar bekleniyor. Ayrıca seçim yasaklarının kalkmasının beklendiği de söyleniyor.

Muhalefette de aynı
Aynı durum muhalefet partileri için de geçerli. Muhalefet partilerinin de il merkezi adayları belirlendi. Bir çok ilçenin adayları da belirlenmiş durumda. Ancak muhalefette de belirlenmeyen ilçe adayları var. Muhalefet partileri de resmi açıklama yapmış değiller. Seçim startını onlar da vermedi. Kamuoyu hem resmi açıklamaları ve hem de adayları bekliyor. Seçim startı ile seçimin resmen başlatılması bekleniyor.
 



  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli
  • Salı 29.4 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Çarşamba 29.5 ° / 19.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı