Anahtar Kelimeler:

Acar`ın ikinci büyük acısı!

Acar`ın ikinci büyük acısı!

Denizli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uzm. Dr. Osman Acar`ın vefat eden annesi Zehra Acar (83) Kırıkkale`de toprağa verildi.

Cenaze töreni
Denizli Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri, Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi eski başhekimi Osman Acar`ın annesi Zehra Acar, Ankara`da  tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. 83 yaşında vefat eden Acar, Çarşı Camii`nde kılınan namazın ardından Yahşihan ilçesindeki aile kabristanlığında toprağa verildi.

Geniş katılım oldu
Zehra Acar`ın cenazesine, Kırıkkale Valisi Ali Kolat, TBMM Milli Savunma Komisyon Başkanı ve Ak Parti Kırıkkale Milletvekili Oğuz Kağan Köksal, Belediye Başkanı Veli Korkmaz, Kırıkkale Üniversitesi Rektörü Prof Dr. Ekrem Yıldız, İl Emniyet Müdürü Kadri Kartal, Ak Parti İl Başkanı Mehmet Demir, sivil toplum kuruluşların temsilcileri, iş adamları, Acar`ın yakınları ile ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Babası da vefat etmişti
Cenaze namazı öncesi Osman Acar ile kardeşleri Şerafettin, Durmuş, Hüseyin ve Mustafa Acar, taziyeleri kabul etti. Denizli Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Osman Acar, geçtiğimiz hafta da babası Haydar Acar`ı kaybetmişti.

Eşinden sonra hastalanmış
Osman Acar`ın annesi Zehra Acar`ın bir hafta önce vefat eden eşi Tayyar Acar`dan sonra rahatsızlandığı ve kalp krizi geçirdiği öğrenildi. Üzüntüyle kalp krizi geçiren ve kalbi duran Zehra Acar`ın kalbi çalıştırıldı ancak bu kez de beyin kanaması geçirdi. Zehra Acar, önce YİH`e kaldırıldı, ardından da Ankara`yla sevk edildi. Bir hafta yoğun bakımda kalan Zehra Acar, önceki gün vefat etti.
 



  • Pazartesi 17.4 ° / 8.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 19 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 23.3 ° / 10.8 ° Güneşli