Anahtar Kelimeler:

Kartal`a Başkent'e kondu

Kartal`a Başkent

Önemli bir atama

Kırıkkale Emniyet Müdürü Kadri Kartal, Ankara Emniyet Müdürlüğü görevine atandı. Yerine ise Polis Başmüfettişi Hasan Onar atandı.

Önemli bir atama
Türkiye genelinde 16 ilin emniyet müdürü değiştirildi. Ankara, Diyarbakır, İzmir, Adana, Antalya, Bursa, Erzurum, Gaziantep, Hatay, Kocaeli, Malatya, Mersin, Sakarya, Samsun ve Trabzon Emniyet Müdürleri merkeze çekildi. Ankara Emniyet Müdürlüğü`ne Kırıkkale Emniyet Müdürü Kadri Kartal atandı. Görevden alınan emniyet müdürlerinin yerine atanan isimler arasında polis başmüfettişlerinin olması dikkat çekti.

Tebrik edildi
Emniyet Müdürleri Kararnamesi Resmi Gazetede yayınlandı. Kırıkkale Emniyet Müdürlüğüne Polis Başmüfettişi Hasan Onar atandı. Kartal`ın daha yüksek bir göreve atanması Kırıkkalelileri memnun etti. Sabahtan bu yana Kartal tebrikleri kabul ediyor. Kartal`ın Kırıkkale`den bir üst görev sayılan Ankara`ya atanması gurur verici olarak değerlendirildi.

Kartal’dan ilk açıklama
Ankara Emniyet Müdürlüğü görevine getirilen Kırıkkale İl Emniyet Müdürü Kadri Kartal, yeni görevin çok önemli olduğunu belirterek, "Cenabı Allah`ın izniyle elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız" dedi. Emniyet Müdürleri Kararnamesi ile Ankara Emniyet Müdürlüğü görevine getirilen Kırıkkale Emniyet Müdürü Kadri Kartal, katıldığı bir cenaze törenin ardından gazetecilerin yeni görevinde başarılar dilemesi üzerine şöyle konuştu; "Çok önemli bir görev tebliğ edildi. Çok büyük bir sorumluluk. Cenabı Allah`ın izniyle elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız. Allah mahcup etmesin, çok teşekkür ederim"

 



  • Çarşamba 22.6 ° / 13.3 ° Güneşli
  • Perşembe 23.9 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 26.5 ° / 14.3 ° Güneşli