Anahtar Kelimeler:

Kartal`a Tebrik Ve Teşekkür

Kartal`a Tebrik Ve Teşekkür


Kırıkkale Valisi Ali Kolat, Ankara Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Emniyet Müdürü Kadri Kartal’ı makamında kabul ederek teşekkür belgesi verdi.


Uyumlu Çalıştık
Kırıkkale Valisi Ali Kolat Ankara Emniyet Müdürlüğü görevine atanan, Kırıkkale Emniyet Müdürü Kadri Kartal’ı makamında kabul etti. Vali Kolat  Emniyet Müdürü Kartal ile uyumlu bir çalışma içinde olduklarını ve başarılara imza attıklarını söyledi. Vali Kolat, “Kırıkkale’de başarılı çalışmalara imza atan ve beraber çalışmaktan gurur duyduğum  Emniyet Müdürümüzün Ankara Emniyet Müdürlüğü  görevinde başarılı olacağına tüm kalbimle inanıyorum" dedi.

Çalışmaktan Onur Duydum
Ankara Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Emniyet Müdürü Kadri Kartal, Kırıkkale’de görev yaptığı süre boyunca Vali Ali Kolat’tan her zaman destek gördüğünü  söyledi. Kartal “Sayın Valimle çalışmaktan onur duydum. Emniyet teşkilatına emirleri ile yön veren ve bize desteklerini esirgemeyen Valimize göstermiş olduğu ilgiden dolayı teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Bugün Ayrılıyor
Konuşmaların ardından Kırıkkale Valisi Ali Kolat tarafından Ankara Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Kadri Kartal’a teşekkür belgesi verildi. Emniyet Müdürü Kadri Kartal bugün sabah saatlerinde Emniyet Müdürlüğü`nde yapılacak törenden sonra Kırıkkale’den ayrılacağını söyledi. Kartal “Buradan ayrılırken çalışma yaptığım tüm arkadaşlara bir kez daha teşekkür ediyorum" dedi. Yeni Emniyet Müdürü`nün de bugün Kırıkkale`ye gelerek görevine başlaması bekleniyor.
 



  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli