Anahtar Kelimeler:

Kırıkkale'nin Bendeki Yeri Ayrı

Kırıkkale

Ankara Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Emniyet Müdürü Kadri Kartal için Emniyet Müdürlüğü önünde uğurlama töreni düzenlendi. Duygusal anların yaşandığı programda Kartal Kırıkkale’yi hiç unutmayacağını söyleyerek görüşemediği tüm Kırıkkalelilerden helallik istedi.


Geniş Katılım
Hafta içinde çıkan Emniyet Müdürleri Kararnamesi ile Ankara Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Kırıkkale Emniyet Müdürü Kadri Kartal için Emniyet Müdürlüğü önünde uğurlama töreni yapıldı. Törene Kırıkkale Valisi Ali Kolat, Kırıkkale Üniversitesi Rektörü Ekrem Yıldız, Esnaf Odaları Başkanı Süleyman Köstekli, Ticaret Odası Başkanı Ekrem Gök,İl Özel İdare Müdürü Atanur Aydın, Müstakil Gazeteciler Derneği Başkanı ve Manşet Gazetesi imtiyaz sahibi Cengiz Selci, Ak Parti Belediye Başkan Adayı Mehmet Saygılı’nın yanı sıra çok sayıda il müdürü, Emniyet Müdür Yardımcıları, emniyet çalışanları, esnaflar gazeteciler ile vatandaşlar katıldı.

Başarılar Diledi
Emniyet Müdürlüğü önünde yapılan törene valilikten yaya şekilde gelen katılan  Kırıkkale Valisi Ali Kolat  kısa bir açıklamada bulundu. Başarılı bir il Müdürünü uğurlamanın gururu ve burukluğunu yaşadığını söyledi, Kolat “Kırıkkale’de önemli çalışmalara imza atan Emniyet Müdürümüzü Ankara Emniyet Müdürü görevine ataması bizi sevindirdi. Değerli Müdürümüzün Ankara’da da başarılı olacağına inanıyorum. Kendisine başarılar diliyor yolu açık olsun diyorum” ifadelerini kullandı.

Göreve Başladı
Emniyet Müdürlüğü önünde yapılan Uğurlama öncesi konuşan  Ankara Emniyet Müdürü Kadri Kartal dün İç İşleri Bakanlığında yapılan toplantının ardından göreve hemen başlamaları konusunda talimat aldıklarını söyledi. Kartal bu yüzden bir çok kişi ile de vedalaşamadığını söyledi. Kartal “Kırıkkale’nin bendeki yeri ayrı. Burada mesai arkadaşlarımla çok önemli hizmetlere imza attık. Kırıkkale haklıda desteğini hiçbir zaman eksik etmedi. Hepsine teşekkür ediyorum. Vedalaşamadığım herkesten hakkını helal etmesini istiyorum. Burada olduğu gibi Ankara’da da kapım herkese açık” ifadelerini kullandı.

Tek Tek Vedalaştı
Uğurlama töreninde Emniyet Müdürlüğü önünde uzun bir kuyruk oluştu. Törene  katılan herkes ile tek tek vedalaşan Kartal’ın ve Emniyet çalışanlarının zaman zaman duygusallaştığı görüldü. Tören sonunda Emniyet çalışanları tarafından verilen Kartal makam aracına binerek yeri görev yeri olan Ankara Emniyet Müdürlüğüne hareket etti. 
 



  • Cuma 26.5 ° / 14.3 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli